Lesene Soother Posnetek Zdravstvene Nege Bukev Perforirano Cucla Posnetke Žvečljive Začetnih Diy Preizkusni Posnetek Imetnik Verige Baby Teether

w194753

Nov izdelek

€12.60 €9.33

Opis Izdelka

Visoka kakovost materialov.Bukev lesene cucla posnetki Baby teether je čudovit dodatek za otroka, še posebej za novorojenčka in malčka.Začetnih obroč bo lajšanje nelagodje, ko se otrok na začetnih.Začetnih pritožbe bo ji nagajati in enostavno jokati. 100% nestrupena (brez olja ali voski se uporabljajo) in anti-alergenimi Otroške igrače za začetnih, medtem ko daje baby nekaj varno in zabavno igrati,otrokove najljubše Dojenčka nastavek posnetek, da za otroka nego ogrlica cucla verige zapestnica Osnovna oblačila in sprehajalci Vsi lesa so naravna in najbolj so umetni polirani, tako da morda so nekatere majhne okvare,prosimo za razumevanje, hvala vam!To je čudovit nego orodje za otroka.Package:Eco-prijazen opp vrečko Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.

Cucla posnetek je namreč zasnovan za podporo otroka cucla, preprečuje, da padajo na tla, in umazan za otroka za uporabo.Ni dobro za njih v higiene, zato zahtevamo, da opremiti držalo za svoje zaloge, kot za bradavico, teether, igrače, brisače, soother in itd.Odprite silikonski del navzgor lahko odprete posnetek in posnetek na oblačila za dojenčke ali slinčki, uporabo z vrvjo ali verigo za odpravljanje otroka cucla.Praktično in uporabno otroka, bolniške oskrbe, multi-funkcionalen, varen in enostaven za uporabo.

Velikost Izdelka

Konverzije: 1 palca=2.54 cm ali 1 cm=0.393 palčni zaslon, počakajte malo napak zaradi ročnega meritve.

Več Barv Na Voljo

O nas

Pogosta VPRAŠANJA

Q:ali Je izdelek na zalogi?Lahko je biti trgovini?

A: Ja,Naš blago, ki je na zalogi in se lahko pošiljajo zelo hitro.Podpiramo debelo in prilagajanje.

Ali imate certifikat za vaš zobni gel izdelkov?

A: Da, dragi, Naš in silikonski izdelki so: FDA/ BPA Free/ EN71-3/ Avstralski Standard Certifikat

V: Kdaj lahko prejmemo parcelo?

A: E-pošta: o 25days Express: 8-10days Fedex IP: 3-5days www.branka.si Standardna Dostava: o 25dyas China Post Navadne Majhne Paketni Plus: 45-60days

Q: imam Lahko svoje naročilo po meri in s svojim logotip?

A: Ja, Če vam je mesto veliko miru,lahko naredimo izdelkov, kot vašo zahtevo.

Povratne informacije

1. Trudimo se, da bi vzdrževati najvišje standarde odličnosti za nakupovalne izkušnje za 5 zvezd in 100% kupcev zadovoljstvo!Pozitivne povratne informacije 5stars je za nas zelo pomemben.Smo iskreno prošnjo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam 3 zvezdice ali 1 zvezd povratne informacije, tako, da bomo lahko satis factorily rešiti vaše težave. 2. Prosimo, nakup predmetov, če se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji.

Dostava

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3-5 delovni dan po plačilu izbrisani.Ocenjeni čas poštnine: (Pomembno, pozorno preberite pred ponudb) 1. Za Združene države amerike: dostava iz Kitajske. (7 do 20 delovnih dni) 2. Za Russion: dostava iz Kitajske. (10 do 30 delovnih dni) 3. Po vsem svetu: China Post Registriranih Air Mail/ www.branka.si Standardna Dostava ali drugi način dostave.Običajno element, ki bodo prišli v 20-60 delovnih dni po odpremo.Brazilija potrebujejo več časa, 50-90 delovnih dni po odpremo (dobavni rok je ocenjena, vendar ni zagotovljena) Med počitnice sezonah, je lahko za dodatne zamude.

  • Številka Modela: SP003-10pcs
  • Postavka: Baby Začetnih Lesa Perforirano Cucla Posnetki
  • Funkcija: Lajšanje otroka raste zob bolečine
  • Začetnih Dodatki: Baby nego ogrlica cucla verige zapestnica
  • Baby Izdelka: Baby žvečite ali igra zabava
  • Slogi: DIY baby teether vpenjalno držalo verige
  • Material Funkcija: Brez Lateksa, Nitrosamine Brezplačno, Ftalat Brezplačno, BPA Free, PVC, ki so Prosta
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Pakiranje: Enotni naložen
  • Material: Les, Naravnega lesa+kovin
  • Baby nego zdravstvene nege teether: Medicinska Sestra, Ki Dojijo, Žvečiti Usposabljanje
  • Blagovna Znamka: Alenybeby
  • Uporaba: Make DIY Teether Beads Necklace For Baby Toys
  • Oblika: Krog
  • Baby Začetnih Igrače: Newborn baby za nego zob
  • Starostni Razpon: > 4 mesece

Oznake: železnica set, prtljažnik lesene, otrok mizo, pleksi steklo tabela, železnica kave, visoko tabela za bar, kocke igro tabela, otrok študija tabela, diy lesene, namizna svetilka tiffany.

Pripomočki