Mala 4Pin/6Pin na 5V ARGB 3Pin Fan Krmilnik Napajalnik Kabel električno Vtičnico PC Krmilnik Napajalnik Za Coolmoon

w193769

Nov izdelek

€0.50 €0.42

Za Coolmoon Fan Krmilnik Napajalnik Kabel Majhne 4Pin/6Pin na 5V ARGB 3Pin Pretvornik Kabel

Funkcija:

1. 5V 3-pin do 6 Pin kabel: Za prenos ARGB CPU navijači, pomnilnik majice, lahka, palice, lučka deske in druga oprema s 5V 3-pin za 6Pin vmesnik ventilator za Coolmoon krmilnik za uresničitev enotnega nadzora luči za krmilnik.Ventilator, ki spreminjajo barvo sinhrono.

2. 5V 3-pin, 4 Pin kabel: Za prenos ARGB CPU navijači, pomnilnik majice, lahka, palice, lučka deske in druga oprema s 5V 3-pin za 4Pin vmesnik ventilator za Coolmoon krmilnik za uresničitev enotnega nadzora luči za krmilnik.Ventilator, ki spreminjajo barvo sinhrono.

Specifikacija:

Dolžina Kabla:

5 3 Pin Za Mala 6Pin: Skupna Dolžina Približno 17 cm/6.69"

5 3 Pin Za Mala 4Pin: Dolžina Približno 11 cm/4.33"

Topel Nasvet:

Ta kabel je razvil v skladu z vrstico zaporedje Coolmoon krmilnik.Krmilniki različnih blagovnih znamk, ki imajo različne linije sekvenc in niso univerzalne.Da bi se izognili nepotrebnim težave, vas prosimo, da ne kraj, da za ne-COOLMOON blagovne znamke krmilniki, zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

1 X Controller Pretvornik Kabel

[relateproductdetail/]

  • Vrsta: Drugo
  • Blagovna Znamka: COOLMOON
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: CE
  • Številka Modela: Krmilnik

Oznake: coolmoon fan, 1u ohišje, računalnik prahu filter, avto nadzor pc, argb trakovi, cpu monitor, COOLMOON, argb led trakovi, turbo polnilnik, rgb splitter.

Mnenja in ocene

Jsantana491
2021-06-15
5/5
Super!

Pripomočki