Bambus Sol Polje z Žlico

w193699

Nov izdelek

€4.39 €2.63

Opis Izdelka

Ta okvir je izdelan iz bambool, trajne,okolju prijazen in non-toksične, je načrt, da sol, poper in druge začimbe, 1.material:bambus 2.velikost:9*7 cm 3.package:1pc box+1pc žlico 5.oblika:okrogla Opomba: 1. Zaradi svetlobe učinek, barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike. 2. prosimo, poskrbite, da vas ne moti barva razlika pred oddajo naročila.

Informacije O Podjetju

Smo dobavitelj za dom in vrt izdelki, še posebej bambusa izdelkov in obrti.Mi smo veseli, da sprejme OEM naročila s tiskanje, logotip na izdelek, če količina je veliko.Storitve Za Stranke 1.Vse stroj, so z garancijo 2.Sprejeti OEM naročila 3.Paket kot stranka zahteva 4.Zagotoviti brezplačen vzorec,kupcu zaračuna tovornega Priročnik za izdelavo naročil 1.Izberite izdelke in količina 2.Dodaj v voziček 3.Pojdi, da bi plačilo, Če želite več drugih proizvodnje,prosimo, iskanje v naši trgovini katalog.Sprejemamo Depozitni, Visa, MasterCard, Western Union, Moneygram, Qiwi, Spletne denarja in tako naprej.Dostava Smo lahko ne prevzemajo odgovornosti za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. 1.Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus traja približno 20--60 dni (brez sledenje podatkov ), Če niste dobili blaga , prosimo, da se pritožujejo, po 60days , mi bi neposredno vrnili denar. 2.www.branka.si Standardna Dostava traja približno 15-60 dni (z Sledenje Podatkov ), Če ste havenot se blago po 40days , prosimo, obrnite na nas, Če ste ruske Stranke , pls napišite svoje Polno ime, s 3 besedami. 3. EMS traja približno 7--15 dni ( S številko za sledenje) 4. DHL, FEDEX, TNT , UPS , traja približno 3-7 dni (z Sledenje Podatkov ), Če je naslov, ki sodijo v oddaljenih območjih , morali plačati več za oddaljena območja , ali pa izberite EMS.Povratne informacije Vaše mnenje je za nas zelo pomembno, prosim, pustite nam pozitivne povratne informacije & 5 zvezdic pregled !pripravili smo vam na 1% popust na podlagi bi vaš naslednji znesek, Če boste izpolnili vse težave, vas prosimo za pravočasno, se obrnite na nas,Bomo rešili težave.

  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Bambus
  • Številka Modela: FS204
  • Vrsta: Herb & Spice Orodja
  • Herb & Spice Orodja Tip: Sol Prašičev, Kleti & Strežniki

Oznake: komplet stroka, sol, prašičev, lesa, nalepke, plemenski, sol, shranjevanje začimb, za spice, sol bug pištolo, spice polje nastavi, lubje nadzor naprave, bambus vrč.

Mnenja in ocene

Hawjlauj2003
2021-06-17
5/5
great size, love that they came with the little spoon!
Naobum90
2021-07-12
4/5
good!
Xfheitkamp182
2021-03-04
5/5
Good and very well packed , but took very long ( 2 months and a half ) to arrive in Greece ( through a transition country)

Pripomočki