Strokovno Trepalnico Dvigalo Kit Trepalnic Dviganje Komplet za Trepalnic Perm s Palice Lepilo Dropshipping Kozmetični Salon Trepalnico Dviganje Orodja

w193007

Nov izdelek

€9.24

V perming komplet vključuje naslednje elemente

1. v perming agent(rdeče barve):ohraniti naravne trepalnice in kodri, črne in sijoči

2. določitev agent(bele barve):lahko zavarujejo curl od trepalnic, nazadnje tako dolgo, kot 3 mesece

3. v vlažilni agent(jasno, barvno):lahko zagotavlja prehrano za trepalnice

4. čiščenje rešitev(rumene barve):očistite lepila na silikonski oči pad tako ploščica mogoče preprosto sprejeti off.

Paket Vsebuje Naslednje Elemente

Perming agent ( rdeče barve) x3pcs

Določitev agent ( bele barve) x3pcs

Vlažilni agent ( clear color) x2pcs

Čistilno raztopino ( rumene barve) x2pcs

Perming palice

Kako Narediti Trepalnice Perming

1. Najprej, boste morali očistiti vaše trepalnice, preden začnete trepalnice perming.

2. Po tem, boste morali izbrati primeren silikonski oči pad (curler palico), obstaja več velikostih, da ustrezajo vašim zgornji oči obliko.

3. Ali lahko uporabite trepalnic curler, da curl vaše trepalnice najprej tako, trepalnic lahko zaljubljen v silikonski oči pad(curler palico) bolj enostavno.

4. Nanesite lepilo na obeh straneh silikonsko blazinico(curler palico), ko pride, pol suho, jo položi na zgornji del veke.

5. Tudi uporablja lepilo na silikonsko blazinico, ko postane pol suho, da se trepalnice držijo silikonsko blazinico(curler palico)

6. Dab se perming agent(rdeča ) na trepalnice, pokrov trepalnic s kozmetičnimi bombaž in plastično zaviti, počakajte nekaj minut(za mehke trepalnice, počakajte za 8-10 minut, za srednje trepalnice, približno 12 minut, za trdo trepalnice, boste morali počakati 15 minut),ko čas se je iztekel, odstranite perming rešitev z bombažno krpo.

7. Vzlet kozmetičnih bombaž in plastično zaviti, traja nekaj o določitvi agent (bele barve) in se uporabljajo na trepalnice, tudi kritje trepalnice z bombaža in plastične obloge.počakajte nekaj minut(za mehke trepalnice, počakajte za 8-10 minut, za srednje trepalnice, približno 12 minut, za trdo trepalnice, boste morali počakati 15 minut),ko čas se je iztekel, odstranite perming rešitev z bombažno krpo.

8. Vzemite vlažilne agent (clear color) na trepalnice, odstranite, ko 3 minute.

9. Uporabite čistilno raztopino očistiti ostanke perming napoj in lepila na trepalnice.Če želite odstraniti lepilo, ki se na veke, uporabite odstranjevalec olja ali lahko uporabite toplo vodo in čistilom za odstranjevanje lepila.

  • Številka Modela: Meisheng Perming Kit
  • Material: trepalnic perming
  • Postavka Vrsta: Trepalnic Lepilo
  • velikost: Full Set
  • Blagovna Znamka: Irene Luna

Oznake: trepalnic perm, večino trepalnico, trepalnic šampon, eldora trepalnic lepilo, lash dvigalo kit permanente, lash dvigalo, za lepilo, er28, komplet trepalnico dvigalo, laikou lifting obraza.

Mnenja in ocene

Irinka155
2021-02-06
5/5
exactamente igual que en la descripción. es un poco fuerte y hay que dejarlo menos tiempo del indicado en pelo fino

Pripomočki