Cbmmaker Ribolov Plier Škarje Pletenic Skladu Lure Rezalnik Kavljem Odstranjevalec Reševanje Orodje Za Rezanje Rib Klešče, Škarje Za Ribolov Pribor

w191713

Nov izdelek

€3.70 €1.96

Tehnični podatki: -Material: Nerjaveče jeklo & ABS -Dolžina: Pribl. 12,5 cm -Teža: Pribl. 52g -Barva: Oranžna,Rdeča,Črna,Modra,Rumena Funkcija: -S to ribiško škarje orodje, da bi dobili kljuko rib usta z roko -Lahek, večnamenski ribolov plier -Z zadevo, ki lahko vodijo plier v dobrem stanju -Izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in umetne mase. -Pomlad-pomoč čeljusti dejanje. -Ergonomska oblika, udobno za uporabo -100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti! -Multi funkcijo ribolov plier je narejen iz težkih iz nerjavečega jekla, lahek in udoben za uporabo, odličen dodatek za vsak ribič je polje odpravljanje ribolova. -Rezanje pletenic lahko bolečine, če nimate ustrezne opreme.Uporaba: -Odstranite kljuke, ki ribe, rezanje rib linijo, rezanje jekla žica, posnetek linija, itd. -Primerno za: Ribolov, dejavnosti na prostem, domačo rabo . -Ribolov plier/škarje, lahko izrežete ribolov line in odstranite kljuko, zelo koristno orodje za ribiče. -Primerna za vse vrste hudo okolje. -Odličen dodatek za vsak ribič je polje odpravljanje ribolova .Vsebina paketa: 1 x Ribolov Klešče trgovci na Debelo in trgovci na drobno so dobrodošle.

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brezplačna dostava metodo, ki traja le kratek čas, da pridejo.

Če ste trgovec in želim, da svoj posel, mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas, če bi radi.

Kaj naj naredim, če nisem dobila predmet?

Najprej obrnite na nas, bomo spremljali svoj predmet.Če parcela je bil izgubljen zaradi neznanega razloga, bomo pomislite, da celotno vračilo ali poslati to za vas.Smo pošten prodajalec, tako da ne skrbite.

Če izdelki so težave, kako to storiti?

Prosimo, da stik z nami v času bomo rešiti.Ne pusti vse slabo pregled prvič, da ne more rešiti vsak problem.

Kaj naj storim, če je predmet, ki sem jo prejel, ni to, kar sem naročil?

Prosimo, da stik z nami v času bomo rešiti.Ne pusti vse slabo pregled prvič, da ne more rešiti vsak problem.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • velikost: 12.5cm
  • Material: Nerjavno jeklo in ABS
  • Vrsta: Fishing Pliers
  • Blagovna Znamka: Cbmmaker

Oznake: ribolov klešče pesca, ul šablona glavo, ribolov orodja, škatle, bar človek dodatki, fishimg, dediščine kajak dodatki, ribolov alarmni sistem, ribe vrtljivi, jadrnice pribor blok, ribe šablona.

Mnenja in ocene

Oduwanchik03
2021-07-06
5/5
Externally excellent. Small. If you use as a cortsang, then with a large pike there will be problems. The weave is cut. The goods are satisfied.
Daddycaveman
2021-04-25
5/5
Quality item. Good steel on cutting blade
Axmlylosynthesis 5
2021-06-30
5/5
Faster than expected delivery
PolinaShanturova
2021-07-14
5/5
Good fishing shear

Pripomočki