16Pack Sončne Led luči Prostem Nepremočljiva Vtič v tleh Vrtne Svetilke Poti Krajine Razsvetljavo Dvorišču, Terasi, vrtu dekoracijo

w18936

Nov izdelek

€4.58 €2.79

Opis:

Ta travnik lučka je enostavna za namestitev, morate samo, da vstavite luč v tla ali popraviti na vložek, prihranek časa in moči.

Ta tla svetilka je izdelana z 2 luči barvite in toplo, ki so se sestali vaš različne vrste potreb, lahko, da glede na vaše potrebe.

Ta vrsta tal svetilka se napaja s sončno energijo, ki je varen za uporabo, varčevanje z energijo, ki za vas, uporabite ga lahko brez skrbi.

LED zunanja svetilka je izdelana iz visoko kakovostnega materiala, plastike in sončne celice, ki so trajne in ni enostavno, da bo zdrobljen, uporabite ga lahko za dolgo časa.

Ta vrsta noč svetlobe bi lahko olajšali pot in vrt vašega doma, okrasitev vašega doma lepa in privlačna, tudi priročno za vas, da sprehod.

Specifikacija:

Material: ABS+ sončne celice.

Barva: kažejo kot slike.

Velikost: dolžina približno 38 cm.

Paket je vključeno:

1/2/4/6/8/12/16 x vrtne svetilke.

  • Je Svetil Vključeni: Da,
  • Certificiranje: Noben
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: FangNymph

Oznake: teras, led nepremočljiva tla svetlobe, hologram v prahu, tla lučka, sodobni procesi sončne luči, sončne dvorišče osvetlitev vrta, tla poplav luči na prostem, dekor za vrt, lučka ulica, tla.

Mnenja in ocene

P4bl0sk1 Naxo Xd
2021-06-15
1/5
PRODUIT NON RECIEVED ALWAYS WAITTING FOR And considerate produit PAS REÇU

Pripomočki