5cmx300cm Avto Odsevni Trak Avto nalepke za Dekoracijo Avtomobilov Opozorilo Varnostni Razmislek Trak Film Auto Reflektor Nalepke za na avto

w189317

Nov izdelek

€1.26 €0.88

Značilnosti: *odporne na Obrabo, odporen na praske, odporen na udarce, stroj, bencina, dizelskega goriva in tako naprej. *S super reflektivni uspešnost, dobro širokokotno zmogljivostjo, dobra prilagodljivost, enostavno in priročno gradnje. *Je edinstveno zasnovan tako, samolepilna podloga, ki ima značilnosti visoko trdnost, nizka temperaturna obstojnost, ni korozije barve površine in ponavljajoče se prilepi. *Dobra vremenska odpornost, dolgo življenjsko dobo.Specifikacija: *Ime: Reflektivni opozorilni trak avto nalepke *Velikost: 5cmx3m *Vzorec: predalčni *Barva: Svetlo Zelena, bela, rdeča, rumena, modra, zelena *Veljavna mestih: gradnja ograje, prevoz objektov, prometne varnosti, varnosti vozil, itd.Kako jasno: 1. Nežno strganje rob nalepka z nohti in nato tear off v celoti, brez vidnih oznak ali poškodbe barve. 2, 2, če zima ne more strganje vogalih, lahko uporabite sušilnik za lase, da se ustrezno toplotno lepilni trak in lepilo je mogoče enostavno odstraniti, po mehčanje.Paketu: 1* Avto reflektivni opozorilni trak Opombe: 1. Ne vosek en teden, preden se odloči za obleko gor vaš avto.Vosek bo nalepka, ki ni lepljiv.Film ne sme biti pritrjena, ko avto je vroče.Morate pranje avtomobila.Ne, ne moreš pranje avtomobila v enem tednu po tem, ko nalepko.Ne izpostavljajte soncu v 24 urah; ne pranje avtomobila v roku treh dni po tem, ko avto nalepke, ki se prilepijo, ne prilepite na deževen dan, bo učinek slab. 2. Če je nalepka mora biti priključen na vrata šiv ali drugih mestih, kjer je treba premakniti, ne skrbite, samo uporabite oster nož cut. 3. Če si res ne želite storiti to, prosimo, pojdite na lokalno mesto, kjer ga uporabljajo sončne film. 4, Odsevni materiali niso self-osvetljevanje!Odsevni noči odsevajo svetlobo, ko je osvetljena s svetlobo, ki je bleščečih in lahko služi kot opozorilo.Podobno opozorilo! 5, Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

  • Napetost: none
  • Type2: Avto Nalepke
  • 1: Avto Oprema
  • Postavka Vrsta: Odsevni Trakovi
  • type5: nalepke za avto
  • Type4: Nalepke na motorno kolo
  • Type3: Odsevni trak
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: post sedež ateca, avto peugeot nalepka, suzuki swift, 3d avto kovinske nalepke, avto lobanje nalepka, izpušni ogenj, avto nalepke, stenske nalepke, avto ford nalepka, avto za.

Pripomočki