Digitalni Z-osi Nič-Pre-setter Orodje Setter za CNC Usmerjevalnik Elektronski Setter Višina Magnetni 0.005 mm Z Osi Nič Nastavitev Merilnika

w185820

Nov izdelek

€22.77 €14.57

{infomodule}

Značilnosti:

- Velik zaslon zaslon LCD, jasne in berljive

- Z osi setter je strojno orodje, ki se uporablja pri kalibraciji in nastavite dolžina CNC stroja, orodja.Nastavi višino je 50.00 ± 0.01 mm.

- Magnet design, non-slip in enostavno popraviti

- VKLOP/IZKLOP/ZERO: Kratko pritisnite ta gumb za zagon in ž ero nastavitev; dolgo pritisnite tipko za 3 sekunde za zaustavitev.

- Powered by a CR2032 3V gumb baterija(Ne vključujejo)

- Telesna višina 50mm

- Obseg 0-2.5 mm

- Branje resolucije: 0.001 mm

- Natančnost napaka :0.005 mm

Paket vključuje

1X Z osi setter

Navodila:

1. Pred uporabo, pritisnite tipko za rezilo gred nekajkrat, da preverite, ali stran je gladko.

2. Obrišite dnu orodje nastavitev orodje, s čisto in mehko bombažno krpo in z ero znanja površino.

3. Obrišite delovno mizo ali obdelovanca, ki jo določi na oddaljenost orodje za nasvet.

4. Kraj orodje nastavitev orodje z glavo navzdol na delovno mizo ali ravno površino in nežno pritisnite navzdol, da se zagotovi, da je z ero nastavitev znanja površine in delovno mizo ali letalo, so popolnoma opremljeni.Pritisnite tipko za VKLOP/IZKLOP/Ž ERO tipko, da nastavite z ero položaj. .

5. Po ž ero položaj je določen, nastavite orodje za nastavitev orodje na mizi ali obdelovanca ravnini neposredno pod strojno orodje, nasvet, premikajte orodje nasvet počasi navzdol, se dotaknite površine orodje osi, in še naprej počasi prilagajanje navzdol, dokler se na LCD-stopnja na zaslonu je 0.00 mm.V tem času, je razdalja od vrha do mize ali letalo obdelovanca je 50 mm + / 0.001 mm.Z ero Z osjo na napravo, na ta čas, nato premaknite Z osi naprave, da z varne razdalje, bodite orodje za orodje, in nato premaknite Z osi navzdol na predhodno nastavljen z ero položaj.V tem času, orodje za nasvet doseže delovno mizo.Ali je razdalja obdelovanca letalo 50 +/- 0.001 mm.Glede na dejanske potrebe, prilagodite oddaljenost od orodje nasvet za delo ali površine obdelovanca letalo za dokončanje orodje nastavitev.

  • Blagovna Znamka: ZEAST
  • Številka Modela: Z Osi Nič Nastavitev Merilnika
  • Certificiranje: Noben
  • DIY Dobave: Kovinarstvo
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: orodje setter z osi, cnc diy kit, cnc rezkanje alu, z nič, 9mm cnc milling tools, cnc orodje nič, 1 43 tovornjak, cnc senzor, cnc orodje setter, 070 žago.

Mnenja in ocene

Konovalovaoxana
2021-04-15
5/5
Looks very nice good accuracy

Pripomočki