2021 Novo 5pc Božič Ovojni Papir Roll Kraft Darilni Ovojni Papir, Kraft Papir, Darilne Vrečke

w180007

Nov izdelek

€2.87 €2.32

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

OOTDTY

Značilnosti:

Vemo, kakovost, je pomembno za vas, zato vztrajamo na najvišjih standardih.Naša velika trakovi so izdelani z 80 GSM Kraft papir, Kraft papir, merjenje 10 metrov dolgo in 30 cm širok in zajema skoraj nič.Debele in trajne ovojni papir - brez kemičnih vonj, ki ponuja celovito pokritost za velike darove, kaj ne, da ljubezen?

Vsako roll dvojno stranicami z različnih modelov, ki vam daje več možnosti, medtem ko darilo, zavijanje.V opaqueness naše kraft papir, kraft papir zagotavlja, da tako darilo in notranji design ostanejo skriti.Boste dobili 8 lepih modelov za ceno 4 zvitkih, zdaj pa, da je veliko počitnice prihranke!

Smo pozorni na podrobnosti.Naši modeli so zapletena in eleganten, dodajanje element prefinjenosti za vaše pakete in boste dobili veliko pohval!Če iščete veliko različnih modelov za Božič, potem je ta paket je kot nalašč za vas!

Ta debel kraft ovojni papir je enostavno rezati, krat in manevriranje.To je dovolj močna, da zadrži svojo obliko in ne solza na vogalih.Uporabite svojo ustvarjalnost v zgibanje papirja, da bi gub in več, brez skrbi, poking luknje ali kopiranje na papir.

Lahko preizkusite različne dvostranski darilo, zavijanje tehnike, ki uporabljajo to ovojni papir, predstavili tako notranji in zunanji modeli, na isti dar.Kot nalašč za celo Japonski slog darilo, zavijanje, in da vaše darilo nepozabno od znotraj navzven!

Specifikacija:

Material: Kraft papir, Kraft papir

Velikost:50*70 cm/19.69*27.56 v

Vzorec:kot sliko(naključno)

Količina:5pc

Opomba:

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje:

5*Kraft Papir, Kraft Papir

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: HXBB5AC201691
  • Blagovna Znamka: OOTDTY

Oznake: lama papirnato vrečko, unique parchment paper, black wrapping paper roll, kraft papir, kraft papir, christma ovojni papir, , papir riž, papir zaviti, origami, rjava kraft papir, kraft papir, velik darilni papir roll.

Pripomočki