New Vroče Mavrica Push Pop Mehurček Fidget Igrače Antistress Preprost Jamico Anti Stres Igrače Za Oprostitev Stres Igrače Za Odrasle In Otroke

w179963

Nov izdelek

€2.22 €1.38

Vroče Prodajo V 2021 Pop Pritisni in Bubblle Fidget Igrače za Odrasle Anti Stres, Igrače, za Otroke s Posebnimi Potrebami Senzorično Igrače

Značilnosti:

1. Izdelek je izdelan iz visoko kakovostne hrane silikona, in je pridobil EN71, Roš, FDA, ASTM in druge s tem povezane poročila o preskusih.Je nestrupen in brez okusa, in je mogoče oprati z vrelo vodo.

2. Različne svetle barve in lepe oblike, je enostavno povečati zanimanje otrok in dobili otrok ljubezni.

3. Visoko kakovosten silikonski material, zmerno trdoto, ko pritisnete mehurček, boste lahko slišali prijetno "pop, pop" zvok.

4. To je lahko primeren za otroke mlajše od 3 let, in lahko uveljavljajo otrokovo sposobnost dojeti predmetov.Ko se otroci igrajo, lahko izvajajo tudi svoje logično razmišljanje, sposobnost in hiter izračun sposobnosti.

O Color:

Za multi-barvne izdelke, zaradi proizvodnega procesa, lahko obstaja majhna razlika med slike.

O Velikosti:

Ker ima vsak izdelek določeno stopnjo ductility, dejanska velikost, se lahko razlikujejo od velikosti slike.Prosimo za razumevanje, hvala vam!

O Pakiranju:

Neodvisni embalaže, 1piece/vrečko

  • Številka Modela: Anti-stres fidgets igrače
  • Tema: Živali & Narave
  • Priporočamo, Starost: Porodniški, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Opozorilo: To je oprostitev stres igrače

Oznake: push pop mehurčki, kuhinja tangice, pop, mala push pop mehurček, stres, anti stres, to pop, antistress igrača, anti estress, dimpl.

Mnenja in ocene

Krisskriss08
2021-07-22
5/5
Too Beautiful model
Valerystardoll
2021-07-22
5/5
Too Beautiful model

Pripomočki