3PS Glavico Malo Zelene Zaznamki Mini Zelena Glavico Silikonski Travo Brsti Zaznamki Kreativna Darila Za knjižni molj

w179899

Nov izdelek

€3.78 €1.21

3PS Glavico Malo Zelene Zaznamki Mini Zelena Glavico Silikonski Travo Brsti Zaznamki Kreativna Darila Za knjižni molj

Bullet Točk: 1、Praktične in Stilsko: Vzklijejo zelena zaznamki, praktične in eleganca, lahko pomaga, da boste uživali ob dobri knjigi, za dan, ne da bi izgubili sled vaših najljubših romanov.

2、Srčkan Design: Ti silikonski travo brsti zaznamki so izdelani v obliki brstenje sadike, ki so videti lepe in sveže, ki vam lahko prinese boljšo izkušnjo branja, in lahko zlahka opazite, svetle barve.

3、kot Nalašč Velikost: vzklijejo zaznamki na vsak bean glavico meri približno enkrat.Dolžina je približno 4.5 cm / 1.8 cm, širina je okrog 4,3 cm / 1.7 cm, kompaktno, enostavno shranjevanje in prevoz.

4、Veljavnimi: Praktični zaznamki so zelo primerne za študente, pisatelji, bralci, itd, še posebej za bookworms in knjige navijačev.Ti zaznamki lahko pomaga znamke knjiga strani in jih vstavite v romanih, učbenikov, revij, eseji, zvezki, dnevniki, revije in drugi.

5、Idealno Darilo Izbira: Inovativna travo bud-obliki zaznamkov so idealno darilo za prijatelje, ne samo v obliki zaznamkov, ampak tudi kot darilo, voščilnice, okraski, itd.Ti zaznamki lahko, da ste vi ali vaši prijatelji, sodijo v ljubezni z branjem.

Opis:

Boljše Branje Vzdušje: Zaznamki so iz mehkega silikona, z mehko na dotik.Zaznamki so zanimiv način, da bo stran znamke.Zelena vam lahko pomaga premagati utrujenost in uživajte užitek branja.

Pripomočki: Samo eno stran na stran, ki ste prišli, in bo tam ostal, dokler ne boste imeli priložnost, da se uporaba teh zaznamkov za ponovni vstop v svet romanov in fantazije, in nikoli zmanjkalo najljubših romanov.

Specifikacija:

Ime: Zelena Glavico Zaznamki

Material: silikon

Barva: zelena

Seznam Vsebine:

1*Zelena Glavico Zaznamek

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

  • Material 2: Plastični
  • Vrsta: zaznamek
  • Design: Drugo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Silikonski, Plastični
  • Material 1: Silikonski

Oznake: zaznamki design kawaii, označite knjige, zaznamek za knjige, zaznamki kawaii serije, zaznamek magnet, zaznamek diamond, prazno zaznamek, zaznamek mačka, pes memo pad, zaznamek predlogo.

Pripomočki