3 V 1 Stenske Čevelj Shranjevanje Stojalo Zložljivo Copate Viseče Police Sandali Copate Čevelj Imetnik Kopalnica Dom Za Shranjevanje Orodja

w179504

Nov izdelek

€1.68 €0.96

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Barva: siva, modra, roza

Material: PP

Velikost: 28.5*4.5*5.5 cm, tlesknila velikost 73*4.5*5.5 cm

Značilnosti:

Razvrstite copate!To wall-mounted zložljive copate rack lahko prepreči vrata z odpiranjem in obdržati hišo čisto, urejeno in sveže

Edinstven zložljivi design omogoča copate rack priročno in enostavno, da bi povečali svoj prostor za kraj več copate.Zagotoviti brezplačno tleh prostor za druge potrebe za skladiščenje.

Kot nalašč za vaš spalnica, kuhinja, kopalnica ali katero koli drugo mesto.Ni potrebe, da počisti nered, prihrani veliko časa doma.

Tri-v-enem zložljive copate rack lahko enostavno uredite svoje copate in prihranite veliko prostora.Primerno za vaš dom.

Trajno okolju prijaznih materialov

Ta zložljiv copate stojalo je izdelano iz ABS plastike, ki je lahka, trpežna, nestrupeno in okolju prijazno.Je varno namestite na domu.

Čarobno akrilno lepilo

Zložljiva copate imetnik lahko namesti na gladkih površinah, kot so steklo, les, marmor, etc.by magic z akrilnim lepilom.To je mogoče popraviti natikači stojalo trdno na steno za pritrditev.Ko je odstranjen, se ne puščajo nobenih sledi na steni.

Večnamensko stojalo za shranjevanje

To je lahko večnamensko wall-mounted police, ki se lahko uporablja kot obešalnik za veliko stvari, kot so oblačila in brisače.Lahko organizirajo tudi elemente, ki v kopalnici ali spalnici, da jih organizirate.

Izdelek vsebuje: 1*stojalo za čevlje

  • Material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Čevelj Obešalnik

Oznake: lynk čevelj rack, čevelj steno, moški čevelj za shranjevanje posode, zložljivi jekla čevelj rack, moški natikači nalepka, stojalo za čevlje, krog za čevlje police, stojalo za čevlje, čevlji za shranjevanje organizatorji kabinet zlato, olje cev za napo.

Mnenja in ocene

Minnylin
2021-06-07
3/5
Bullet shipping. Shortcomings. 1L. As a whole it is spreading used: if both sides are Sit Down the point is. 2nd. What American and as a whole is being used in that they left the all right slippers, one side with a lot of wool the body itself off Jim

Pripomočki