Ženska Moda in ženske Tkane Žogo, Uhane, Zlate Votlih Twist Majhni Uhani za Ženske, Modni Nakit Darilo Debelo

w178940

Nov izdelek

€1.26 €0.88

Modno Kovinsko Žogo, Stud Uhani Nezakonitih Tkanje Twist Male Stud Uhani, Okrogle Votle Uhani za Ženske Stranka Nakit za Ženske Modni Tkane Žogo, Uhane, Zlate Votlih Twist Majhni Uhani za Ženske, Modni Nakit Darilo Debelo

opomba

1. Prosimo, preverite, ali vaše celotno ime, popoln naslov, pravilno poštno številko in telefonsko številko.Če želite spremeniti naslov za dostavo, obvestite in nam pišite čim prej.

prevoz

1. Bomo poslali izdelek v roku 1-3 dni po plačilu

2. Če potrebujete hitro dostavo, si lahko ladja z DHL, UPS, EMS, ARAMEX, TNT, FEDEX,; če bi vaši nakupna cena je več kot 8 AMERIŠKIH dolarjev, mi lahko pošljete ga s priporočeno air mail ali brezskrbno standard; če kupite izdelek, ki je manj kot 8$, vam bo poslal v normalno majhen paket.

3. Če še niste prejeli pošiljko, v 60 dneh.Prosimo, da nas kontaktirate.Bomo dobili nazaj, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljiti stranke!

4. Naša cena ne vključuje davkov, davka na dodano vrednost ali druge pristojbine.Če želite zagotoviti, da boste plačali najvišjo davek, ki smo ugotovi kot nizko vrednost, (prosimo, da nas kontaktirate, če morate navesti znesek)

5. Če izdelek razlikuje od opisa ali poškodovan v tranzitu.Prosim, ne pusti slab pregled, se prepričajte, da nas kontaktirate, bomo poslati ali vračilo za vas.

6. Del katerega koli razloga; ne boste zadovoljni z projekta.Obrnite se na nas, smo sprejeli vrne in izmenjave v roku 7 dni.Če ste ga prejeli, vendar vam ne bo všeč, morate plačati dostava ali vrnitev stroškov.

7. Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, naročite pri nas.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, bomo dobili nazaj, da boste čim prej

Povratne informacije:

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite pozitivne povratne informacije.

2. Če niste zadovoljni z našimi izdelki, negativne povratne informacije, ne bo pomagalo, zato prosimo, da nam pošljete e-pošto ali se obrnite na našo trgovino manager za prodajo storitev.Mi vam bo dala zadovoljiv odgovor!Hvala,

3. Če niste prejeli paket, kontaktirajte nas za preverjanje.Po tem, ko smo preverite, vam bomo poslali trenutne informacije, naročila in obvestiti stanje naročila.Če jo je izgubil, bomo poslati to ali vračilo je za vas.Prosimo, ne odkrito spora Brez usklajevanja, vam bo dal zadovoljiv odgovor.

imajo lep dan!srečno nakupovanje

  • Blagovna Znamka: YJXCDH
  • Uhan Tip: Stud Uhani
  • Številka Modela: C42
  • Slog: Priložnostne/Športni
  • Material: Kovine
  • Kovine Tipa: Cinkove Zlitine
  • Nazaj Iskanje: Push-nazaj
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Fine ali Moda: Moda
  • Obliko\vzorec: Žogo
  • Postavka Vrsta: Uhani
  • Spol: Ženske

Oznake: xi uhani 925, jewelri, 925 letalo uhani, rdeča ab uhani, iz nerjavečega jekla watch, 925 anti uhani, iz nerjavečega jekla gledam ženske, rdeča pedant uhani, argent uhani 925, velve žogo uhani.

Pripomočki