EID MUBARAK Piškotov Plesni Piškotek Rezila DIY Torto Peko Dekor Orodja Dekoracijo Adha Muslimanskih Eid Mubarak Ramadana Islamske Al P C5E8

w1788

Nov izdelek

€5.88 €2.59

opis:

100% visoko kakovost

6pcs/set EID Kamele Luna Star Piškotov Plesni Piškotov Plesni DIY Ramadana Islamskih Islamski Torto Peko Orodje

Značilnosti:

Hrana razred plastičnega materiala, hrane: piškot kalup je izdelan iz visoko kakovostnih PVC materiala, ki je zelo trpežna in non-toksične, in se lahko neposredno v stiku z živili.To je neškodljiv za zdravje.Starši lahko uporabite, da bi piškotke z zaupanjem.

Enostaven za uporabo orodja: samo roll moke v palačinka obliko, nato plesni piškotek na moko, nato pa narežemo na majhne koščke, vstavite stamper v formi, in kliknite za ogled Muslimanskih piškotek plesni.Po tem, nalijemo v svojo najljubšo kremo ali belo čokolado in začeti peko piškotkov.

Super darilo za gospodinje, in otrok: Ta piškotek rezalnik je primeren za fondat, piškotek testo, sir, piškotek testo, pečenje, kuhanje, glina, peskovnik igrače, sir, sendviči, prazgodovinske stranke, rojstnodnevne zabave, poslovna darila, itd. .Odlično darilo za gospodinje.

Tip: Piškotov Plesni

Material: hrana razred plastike

Velikost: kot prikazano

Uporaba: torta diy, piškotov, plesen, pekarna, kuhinja

Vsebina Paketa:

1 komplet (6 kosov) x piškotek plesni

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost, so tako številne koristne in poceni izdelek v naši trgovini.bomo biti pripravljen na odgovor vas ASAP.

  • Vzorec: Cartoon živali
  • Material: Hrana Razred Plastike
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Priložnosti: Eid al-Fitr
  • Številka Modela: plesni

Oznake: ramadan tableware, bazin dubaj, al fakher, muslimanske, eid mubarak hrane, dekoracijo pomoči mobarak, darilo muslimanskih, barva šablona, arabski eid mubarak dekor, adha eid odlikovanja.

Mnenja in ocene

Billieshepherd
2021-05-08
4/5
Suitable measurement

Pripomočki