Double-sided (obojestransko), Nalepke za Avtomobile Quartz uro Avto Ura Stick-On Auto Gledati Avto Dekoracijo Auto Moda Pazi

w17397

Nov izdelek

€3.92 €2.78

Značilnosti: Visoka kakovost materiala:avto ura sprejme visoko kakovostnega nerjavečega jekla in FRP materiala.Je trmast in ne zbledi, šok dokaz, vibracije dokaz in trajne.Enostaven za namestitev:Avto ura z prilepite, ne samo, da je zaljubljen v avto, ampak tudi lahko nalepite na mesto, ki ga želite, kot je office.Super udobje:Ta avto zraka vent ura omogoča, da vedo, čas, ko vožnje brez glancing na uro ali mobilni telefon, ki zagotavlja varnejšo vožnjo izkušnje.Modni slog:avto ura je izdelana s preprostimi kvadratne oblike in eno barvo, ki je minimalism in način, da okrasite vaš avto.Material: Kremen kamna+ nerjavečega jekla Baterija: vgrajena 1pc gumb baterije(vključene) Velikost: Kot Slika Vsebina Paketa: 1 x Avto ura 2 x Double-sided (obojestransko) Nalepka

Ne dropshipping ?

Da,delamo.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas.

Proizvodnja Materiala Za Varnost?

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Ko je paket poslan?

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

O tem, kako vračilo?

Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

Če obstajajo kakršne koli druge težave , Kliknite na Pomoč

  • Element Širina: 32
  • Postavka Dolžina: 48
  • Številka Modela: 23809
  • Umestitev na vozilu: Nadzorna plošča
  • Vrsta Materiala: Quartz stone+ stainless steel
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: 52mm ura, avto ura, bmw ura, montero nadzorni plošči ura, avto gledam, ferrari watch, avto za, 12 volt ura, 52mm avto ura, ura stenska.

Mnenja in ocene

Kipelov 99
2021-06-29
5/5
좋네요
Fanis Rastamovich
2021-06-26
5/5
Came broken but I got refund immediately.
Hodyachihh
2021-07-20
4/5
Simple and clean design terrific. The time is well-used after the need as you. Double-sided tape and don't think until there is no other way to make it. Arm Button vehicle to simply use too good to shows and horizontal Vertical, can buy up the larger the little children readily this men. A little early to wish the angle.

Pripomočki