Kuhinja BBQ Žar Ponev Piknike na Prostem Kuhanje Pan Plinski Štedilnik Štedilnik Stranka Piknik Plaža Terasa Žar Pladnji za dropshipping

w17162

Nov izdelek

€24.56 €12.52

Kako uporabljati brez Vrnitve, za kupce iz ZDA, CA, AU, VB, FR, ES, DE, HU, BR, IL, KR, SK, ZAE, PL, NL, IT?

Z www.branka.si 'brez Vrnitve" storitev, dobite dodatni 15 dni (na vrhu, na čas dobave datum), da odloči, če želite ohraniti ali vračilo predmeta, iz katerega koli razloga.To je popolnoma brezplačno.V nadaljevanju so podrobno opisani postopek za Brezplačno Povratno: 1. korak. Odprite spor kot "Vrnitev Blaga" ustrezno.2. korak. Donosnost zahteve bo mogoče preveriti v roku 2 dni.Korak 3. Ko je po vrnitvi na zahtevo, je odobrena, kliknite "Dobili brez Vrnitve številko za sledenje" gumb na spora strani v roku 5 dni, da bi dobili edinstveno Brezplačno Vrnete oznaka v času, če ne, v vašem primeru, bo zaprt, dokler 0 nadomestila neposredno in ne bo več možnosti, da ponovno odprete primeru spora.Korak 4. Prenesete in Natisnete brez Vrnitve etiketi.Korak 5. Paket vaš vrnil paket varno.6. korak. Morate vrniti parcela z vrnjenega blaga in tiskanih brez Vrnitve oznaka imenovani vrniti točke v 15 dneh od dneva, boste prejeli povratni prevoz etiketi.Če pošiljka ni dostavljena v času dostave, Prosti Return label bo preklicana.Prej ste popolni vrnitvi, prej boste dobili nadomestilo.Korak 7. Naprej Brezplačno Vrnete napis, ki se vrne v pisarniški referent.8. korak. Počakajte za vračilo, ki bodo imeli, ko smo preverili vaše predmet(ov).Če ne razumete, se prosimo obrnite na www.branka.si storitev za stranke: Angleščina: https://service.www.branka.si/page/home?pageId=17&language=en Ruski: https://service.www.branka.si/page/home?pageId=18&language=ru Španščina: https://service.www.branka.si/page/home?pageId=18&language=es

Kuhinja BBQ Grill Žar na Prostem Kuhanje Pan Plinski Štedilnik Štedilnik Stranka Piknik Plaža Terasa Žar Pladnji Non-Stick Oglje Žar Ploščo

Funkcija:

-Super močan non-stick prevleko in posebno strukturo in olja-izvajanje design na dnu peko pladenj lahko pravočasnega izpolnjevanja odvečno maščobo, madeže, ki je skoraj odpravlja barvanje in olje oklepni dimni v žar.Naredite svoj žar proces bolj priročno in zabavno. -V celostno oblikovana okolju prijazno aluminija vlivanju disk telo je trajno in okolju prijazno aluminija je bolj zdravo. -5-plast zgosti Maifan kamen premaz ima dobre non-stick učinek in je bolj zdravo. -Univerzalna zasnova štiri-pot pot rack noge se lahko uporablja za standardne plinske peči. -To BBQ ploščo se lahko dajo na plinske peči, peči kaseta -Majhna teža - enostaven za prevoz. -Zelo poceni in enostaven za čiščenje, za dolgotrajno oskrbo in uporabo. -Primeren za zunanjo taborjenje, pikniki, korejski restavracije, družinske piknike, itd.

Opombe :

Med uporabo in čiščenje, ne strganje površine, s kovino ali ostrimi predmeti,ker je anti-stick učinek je zelo dobra, lahko očistite ga s svetlobo obrišite.Po uporabi, Omogočajo peko pladenj, da se ohladi, naravno in nato speremo z vodo, da podaljša življenjsko dobo peko pladenj.

Package Seznam:

1X Non-Stick Oglje Žar Ploščo

Povratne informacije:

1), Kakor je vaše mnenje je zelo pomembno za nas, prosimo, vzemite si nekaj minut časa in pustite, pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.Prav tako bomo naredili enako za vas ASAP.Hvala! 2), Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, preden ste zapustili negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težavo, in da izpolnjujejo svoje potrebe.

Plačilo:

1) Vse plačilo je zaščitena z Depozitni ter vaše celotno plačilo mora biti prejeli v roku 3 dni. 2) Plačilo je samo sprosti, ko potrdite dostavo.

Dostava Postavka:

1) Mi ladje vseh naših predmetov po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post air mail , EMS,ali DHL. 2) Dostava po Kitajskem post air mail(teža je pod 2 KG )je zastonj, običajno traja 10-30 dni, da pridejo.Dostava po EMS ,DHL (za velika naročila ali težo nad 2 kg) bo treba plačati, ladijski promet pristojbina.To traja 5-7 dni, da pridejo.To lahko traja dlje, zaradi zamika v meri potrditev ali praznike ali vremenske težave. 3) Ta postavka bomo poslali po spletni strani preveriti plačilo v 24 urah.S predajo datum 5-7 delovnih dneh. 4), Bomo poslali sledilno številko, ko smo objavili vaš element, Prosimo, preverite jo in ostanite v stiku s svojo lokalno pisarno.

Pišite nam:

1) Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate po TradeManager (član ID: ) ali izstopu sporočila. 2) Smo iskreno upam, da boste lahko našli tisto, kar vam je všeč tukaj in da prijatelji z vami.Hvala za vašo podporo!Lep dan!

  • Komplet Število: 2
  • Orodje Tip: orodje garniture
  • kuhinjski pripomočki in pribor: za dropshipping
  • Funkcija: Enostavno Čistiti, Toplotno Odpornost, Non-stick
  • cocina accesorio: pribor za peko na žaru
  • Prenosni korejski BBQ Žar Ponev: Non-Stick Oglje Žar Ploščo
  • Končna: Premazan
  • keuken dodatki: kampiranje accesorios
  • Žar Pladnji: Kuhinja BBQ Žar
  • Črno Ploščo Piknik Na Prostem: kuhinjski pripomočki
  • Številka Modela: BBQ Žar Ponev
  • Vrsta: Orodja
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Za Število: 3
  • Kovina Tip: Nerjaveče Jeklo
  • Material: Kovine

Oznake: komplet piknik, žar ponev, vrtni žar, bbq toplotni ščit, grill stove, žar plošče, žar ploščo toplote, plinski žar ponev, žar plošča za plinski štedilnik, spalnica swing.

Mnenja in ocene

Korchinska28
2021-05-20
4/5
I thought it would be more, the standard BBQ does not stand up, but the quality is good

Pripomočki