Jasno Vinil Papir za Prenos Trak Roll Mrežo Nalepke za Plovila Uporaba 12inx5ft

w171439

Nov izdelek

€3.98 €1.99

Opis:

12v x 5 m prenos trak za vinil, lahko narežemo na poljubne velikosti ali oblike, kraje vašega plovila projekta na želeno površino, in kvadratni mreži enostavno ne poravna, da bi vaš design.

Jasno vinil papir za prenos deluje z vsemi vrstami adhesive vinyl (razen BLEŠČICE ali VINILNIH HTV).Kot nalašč za dom dekor, znaki in okno nalepke projektov.

Ne preveč lepljivo, ki jih ne more prenesti svoje modele, pa lepljiv dovolj, da preprosto dvignite projekta in prenos na vaš površino, ki je brezhibno in uporabniku prijazno za vse projekta.

Jasno, film s poravnavo mreža za natančno postavitev, premium kakovost lepila bo pobrati in spustite vaše delo z lahkoto, brez vidnih lepljiv ostanek, primeren za različne obrti projektov.

Zasnovan je za delo z Indoor/Outdoor Adhesive Vinyl dodatki.Dobro deluje s Cameo, Silhueta, Pazzles in še veliko več.Ta prenos trak za vinil lahko enostavno prenesete na vse gladke površine, kot so znak nalepke, okna, stene, keramika, steklo, itd.

Specifikacija:

Material: PVC

Velikost: 30.5x150cm/12 inch x 5 Ft

Paket Vključuje:

1 Roll Prenos Trak za Vinil

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Trak Tip: Maskirni Trak
  • DIY Dobave: Barve & Okrasitev
  • Številka Modela: Papir Za Prenos Trak
  • Certificiranje: Noben

Oznake: prenos vinyl trak trak, poročne hidžab tančico, lak za vinil trak, trak prenos, eko vinil prenosi roll, zd vinil trak, prenos toplote tiskanje, htv vinil, Prenos Toplote Vinyl, ananas šal.

Pripomočki