6Pcs DIY Samodejno Zalivanje Sistem Premika Rastlin Posajenih Waterer Steklenice Vode Kapljično Zalivanje Naprava, Obrat Cvet Namakalni Sistem

w168742

Nov izdelek

€8.75 €6.13

Značilnosti:

Enostaven za namestitev

Steklenice kaplja naprave z ostro konico, ki je enostaven za montažo v tla, tla, brez zapletene namestitve in druga orodja, ki zahteva.Preprosto rečeno kabel glavo v vodo.

Samodejno

Samodejno prilagajanje kaplja hitrost glede na različnih tleh suhih razmerah, ne potrebujejo zalivanje rastlin pogosto, čudovita izbira za poslovna potovanja, skrbi vaše rastline tudi, ko vas ni doma.

Trpežen material

Izdelana iz visoko kakovostnega PP in keramike materiala, brez vonja, ne-strupena, fadeless, odporne na obrabo, težka in trajne, ima v lasti dolgo uporabo življenjska doba, ki je kot nalašč za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem okolju, ne pa strah pred slabo vreme.

Kompakten

Steklenice kaplja naprava je le 11*3cm/ 4.32*1.18 palčni(L*D), kompaktne in praktične, priročne za izvajanje, ne zasedajo veliko prostora za shranjevanje, praktično za eno lončnica uporabe.

Področje uporabe

Steklenice kaplja naprave z dolgimi kabel ni poraba vode zabojnik obliko, zelo primerna za posodo, plastenka, vedro, tank in tako naprej, potrebno orodje za dom, balkon rastlin.

Specifikacija:

Tip: steklenica kaplja naprave

Količina: 6pcs

Material: PP + keramike

Barva: bela

Velikost: 11*3cm/ 4.32*1.18 palčni(L*D)

Neto teža: 230 g/ 8.11 oz

Package:

6* steklenico kaplja naprave

  • Številka Modela: steklenico kaplja naprave
  • Material: Plastični

Oznake: 810 kapljično nasvet, cev za vodo, posa vaso, enostavno kapljično namakanje, nilfisk tlak pranje, strani oljne črpalke, cortain, cvetlični lonček, rx590, za obrat pot.

Mnenja in ocene

Hoangnam Net
2021-05-16
5/5
Product as in description. Waiting to test and see its result.
Roman Kalinchenko
2021-07-14
5/5
Very happy with my order sends fast and care works very well with my plants I am delighted
Sahti159
2021-03-20
5/5
Very good item, quality is adequate and corresponds to the description. Same for the color: no surprise when opening the parcel, it matches with the pictures seen on AliExpress before placing my order...Thank you very much !
Sashadjacov
2021-04-24
5/5
Delivery of goods two weeks. Shipping by mail. Packed in a bag-pupyrku. The product description and photos from the site correspond. In the case, not yet checked. To the seller, thanks for the fast delivery.
Elangelrojo1
2021-05-04
5/5
Very good. I 've already tested them, it's great.

Pripomočki