Anime BLEACH Kurosaki ichigo / Kuchiki Rukia Cosplay Kostum Slame Čevlji Ročno izdelani Sandali Copate Cosplay Copati Nogavice

w168274

Nov izdelek

€5.80

Moj Cosplay Moj Cosplay je neposredni dobavitelj cosplay kostume.Prodajamo različne kostume in pribor, ki jih je mogoče videti v priljubljenih ACG(Animacija,Strip,Igra) ali videoposnetkov etc.By pot, kaj je cosplay?no, cosplay je okrajšava za kostum igra, in to se zgodi, ko na tisoče ACG navijači množice convention center, oblečena kot svoj najljubši ACG znakov.Kot so Naruto, Cosplay, Final Fantasy Cosplay, Sailor Moon Cosplay, Harry Potter, Cosplay, itd.Hvala za našo lastno stylists, ki imajo dolgoletne izkušnje tako cosplay kostume, ne boste presenečeni na veliko sort, tukaj boste lahko našli posebne cosplay kostume, ki ste ga iskal v naši trgovini.Kaj je več, ti cosplay kostume, ki so prav tako kot nalašč za vse festivale, kot je noč Čarovnic ali strank, ali druge posebne priložnosti.Cosplay Kostum Veleprodajna cena, visoka kakovost in dragocene kostume, mi test strickly vse elemente, preden smo ga pošljete na naših strank.ko oddate naročilo v "blagajni" korak, prosimo, upoštevajte, nam sporočilo, ki prikazuje, katera velikost vam ustrezala ,tako da smo lahko pošljete točno blaga res želite, da nakup velikosti na voljo : XXS X S S M L XL XXL za standardne podatke o velikosti , prosimo izberite velikost slike.

Na tisoče model kostum in različnih velikosti, nekatere posebne velikosti in kostume, ki je na zalogi , prosimo, dovolite 5 ~ 7 delovnih dni za pripravo.

Značilnosti:

1.Kostum Vsebuje: Nogavice ALI Sandale 2.Barva: Kot na sliki kažejo, 3. Za večino standardnih velikosti, smo zalog tukaj in ladja v roku 3 delovnih dni, za velikosti po meri prosim, pustite vaše telesne višine, pasu, prsi in boki število, če ne bi.Opomba: 1.Barva lahko malo drugačna zaradi vpliva svetlobe in moniter nastavitev. 2.Ročno merjenje,obstajajo 2-3cm v napake,prosimo za razumevanje. 3.1 inch=2.54 cm, 1 cm=0.39 palčni

Veleprodajne cene, visoko kakovost in dragocene kostume, mi test strickly vse elemente, preden smo ga pošljete na naših strank.ko oddate naročilo v "blagajni" korak, prosimo, upoštevajte, nam sporočilo, ki prikazuje, katera velikost vam ustrezala ,tako da smo lahko pošljete točno blaga res želite, da nakup velikosti na voljo : XXS X S S M L XL XXL za standardne podatke o velikosti , prosimo izberite velikost slike.

Na tisoče model kostum in različnih velikosti, nekatere posebne velikosti in kostume, ki je na zalogi , prosimo, dovolite 5 ~ 7 delovnih dni za pripravo.

Sive nogavice

KAKO MERITI VELIKOST:

Pogoji Naročila

1,Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku (7) dni za dostavo.

2,Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje je v redu, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.

3,od katerih Smo odvisni naših strank zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

4,Če ste zadovoljni z našimi elemente,bi lahko, prosim, pustite nas aktivno povratne informacije .To je res zdelo to!!!

Pogoji Dostave

1.Vaš element bo odposlano v roku 5 delovnih dni od preverjenih plačilo.

2. Čas dostave:

* UPS,DHL,FEDEX,in TNT express dostava običajno traja 5-7 delovnih dni, odvisno od države.

* EMS express dostava ponavadi traja 5-8 delovnih dni, odvisno od države.

* Kitajska Registriranih Air Mail, Kot običajno,ladje, Azija,Zahodna Euro,ZDA okoli 7-15 dni ; ladje v Južni Ameriki,Srednji Vzhod,Vzhodno Euro,v Afriki približno 15-30 dni .

3.Bomo ladja za DEPOZITNI je naslov samo .Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v DEPOZITNI se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

4.Mi ne bo odgovoren za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omejeno na carinski poštnina preverjanje,stavke,višje sile ipd.

5.Naša cena ne vključuje davkov,DDV,ali drugih skritih stroškov.

Zakaj poslovati z nami? 1.Garancija: proizvajalec neposredno!Prihranite denar, ki si jih trgovcev na debelo in trgovcev na drobno. 2.Kakovost garancija: proizvajalec neposredno!Prihranite čas & težave pri prenosu blaga s strani trgovcev na debelo in na drobno. 3.Poprodajne garancija: proizvajalec neposredno! 30 dni poslati, povračila ali tečajne politike, za vse napake ali napačne postavke od prejema.Sorodni Izdelki

  • Vir: bleach
  • Material: bombaž/poliester
  • Vključno z: Čevlje ali Nogavice
  • Starostna Skupina: Odrasli
  • Uporaba: moški šport
  • Posebno Uporabo: kostumi, kostumi kostumi
  • Oddelek: Sandali
  • Postavka Vrsta: belilo cosplay
  • Znak Tipa: anime
  • Vir Tip: anime
  • Spol: MOŠKI
  • Format: Moški Čevlji
  • Znaki: Kurosaki ichigo
  • Značilnosti: Kuchiki Rukia cosplay

Oznake: cosplay rukia, tamamo cosplay čevlji, anime boot, bleach, morska deklica kopalke, čevlji grell cosplay, greh, japonska čevelj moški, čevelj zavezat ženske, anime bleach cosplay.

Mnenja in ocene

Ken Ther
2021-07-21
2/5
Delivery was very fast but I chose to half come along and they sent it and is A shame because I paid more precisely to half.

Pripomočki