1Pc Baby Varnostni Avto Sedež Trak varnostnega Pasu Kritje Otrok Malčka, Prsni Pas Posnetek Varno Sponka, Črna Avto-Styling

w165982

Nov izdelek

€1.53 €0.99

Prosimo, Upoštevajte,:

* Če ste naročilo skupno manj kot 5 USD,zagotavlja številko za sledenje, ki je lahko samo sledimo v Državi Odpreme.Predvideni čas dostave je 30-60 dni(To morda 10-20 dni zamude zaradi unestimated elementov).

* Predlagamo, da se odločite www.branka.si Standardna Dostava da bi dobili učinkovite številko za sledenje.Nato lahko sledite vaš paket, dokler jih je treba dostaviti.

Baby Varnostni Avto Sedež Trak Otrok Malčka, Prsni Pas Posnetek Varno Sponka, Črna

Značilnosti:

Vaši sedež sponko pasu.

Ustavi varnostni pas alarm.

Povezovanje obstoječega varnostnega pasu za varno vašo varnost.

Specifikacije: Vrsta Sedeža, Varnostni Pas Sponke Material Najlon PA66 Količina 1 pc Barva Črna Velikost 14.8*4*1.1 cm / 5.8*1.6*0.4" (L*W*H) Neto Teža 0.03 kg / 1.1 oz Paket 1*Otroška sedeža belt sponke

Plačilo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če ne more prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni Pošiljko 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.Vrnitev & Vračilo 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.branka.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Garancija 1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE. 3.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.branka.si!Povratne informacije 1.Vaša povratna informacija je zelo pomembna za naše Businesss razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala. 2.Dont pustiti Negativne Povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,vas prosimo, da Stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Povratna informacija je naše življenje,preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se Bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

  • Količina: 1 pc
  • Postavka Dolžina: 14.8cm
  • Element Širina: 4cm
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: ce
  • Postavka Vrsta: Varnostni Pasovi & Oblazinjenje
  • Blagovna Znamka: AOZBZ
  • Vrsta Materiala: Najlon PA66
  • Posebne Funkcije: zaščito in udobno
  • Paket: 1*Otroška sedeža belt sponke
  • Barve: črna
  • Element Teža: 30g
  • Ime Modela: Sedež Varnostnega Pasu

Oznake: pas plug, 5 točka pasu, 4 točke varnostnega pasu, pas, pokrov, baby avtomobilski sedež zaklepanje, ženska varnostnega pasu zaščitnik, zlati trak posnetka, nakit varno, auto pasu, pas za avto.

Pripomočki