10Pcs Light Color Poročno Cvetje Kup Naravno Sušene Pampe Travo Phragmites Umetne Rastline Za Dom Dekor Poroko Cvet Bu

w16580

Nov izdelek

€1.56 €0.95

Bullet Točk:

1、Posušen Cvet Dekoracijo: Zelo primerna za okrasitev dnevna soba, jedilnica ali študija soba, zelo primerna za okrasitev urada in poročne cvetlični aranžma.Izvrstno darilo za materinski Dan, Valentinovo, rojstni dnevi ter drugi posebni dogodki.

2、Visoko-kakovostni Materiali: 100% naravni, nestrupena in neškodljiv posušeno cvetje, s strogimi insekticide in sterilizacijo zdravljenje, narejen iz 100% naravne, visoko kakovostne zalezovali reed travo.Vsak paket je približno 10 kosov in ukrepi 60 cm v dolžino.Smo ohranijo prvotno barvo, in perje so debelušen in še.

3、Zabavno DIY: DIY Zabavno, lahko skrajšate dolžino posušeno cvetje glede na vaše želje.To je najboljša izbira za cvetlični aranžma.Primeren za vse vaze.Lep cvetlični aranžma izgleda sveže in naravno.

4、Dolgo Časa Uporabo: Bolj resnično kot umetno cvetje.Lahko se uporablja neprekinjeno več kot eno leto, ne velja sezonska omejitev, ne zbledi, ki predstavlja večno čustva.

5、Prosimo, Upoštevajte: Ko ste prejeli izdelek, lahko dajo pampe travo šopek v sonce za 2-3 dni, da bi to puhasto.V plume bo padel nekoliko ko tresenje, ki je naravna značilnost.Zato bodite previdni, ko se dotaknete in premikanje.

Specifikacija:

Ime: Mešalnikih Reed

Barva: osnovna barva (naravni reed barve), bela

Velikost(cca.): cvet spike dolžina 25-35 cm/9.84-13.78 v, skupna dolžina 60cm/23.62 v

Teža: 80 g o

Package seznam:

10*Mešalnikih Reed

Opomba:

1.Mešalnikih reed izgubi flur ni problem kakovosti.Vse naravne trs ponavadi izgubo flur.

2. Po prejemu blaga, izdelek, ki je zagotovo ne puhasto, kot se stisnemo v polje, mora biti izpostavljena soncu za nekaj ur!

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Priložnosti: Poroka
  • Slog: Cvet
  • Številka Modela: /
  • cvet slog: Šopek Rož
  • Ime: Mešalnikih Reed
  • Teža: about 80g
  • Razvrstitev: Posušeno Cvetje

Oznake: imetnik medaljo, naravno sušene pampe, mah preprogo, pampa, velika pampass travo, zajček rep cvet, stekla luči cvet, umetno hrano, ins umetne rastline, doma dekor.

Pripomočki