Korak Štetje Pedometer Prenosni Korak Števec Hoje Štetje Opreme Natančen Digitalni 3D Pedometer

w165208

Nov izdelek

€13.07 €8.89

Korak Štetje Pedometer Prenosni Korak Števec Hoje Štetje Opreme Natančen Digitalni 3D Pedometer

Značilnosti:

1. Napredna tehnika: 3D-števec korakov korak števci uporablja najnovejše 3D tehnologije senzorjev za spremljanje dnevnih aktivnosti z vrhunsko natančnost.In To se lahko kaže oceno korake.

2. Shranjevanje podatkov: 7 dni pomnilnika, bo samodejno shrani do 7 dni dejavnosti, tako da boste lahko obdržali motivirani in spremljate svoj napredek.V pedometer samodejno resetira ob polnoči, tako da boste lahko preprosto spremljate dnevni korake, razdaljo in dejavnosti.

3. Ustvarjalne carabiner design: Ne vrvica za opaljivanje tega ali posnetek je potrebno, le trnek, da vaša pasu zanke, lahko tudi dal to v vaš žep, torbo ali visi na vratu.In to je prenosna, lahka teža, enostavno postavite kamorkoli, zasnova je preprosta in enostavna za uporabo.

4. Enostaven za uporabo: Brez prenosov ali pametne telefone povezave, ki zahteva.Kot nalašč za vse starosti (odrasli, upokojenci in otroci).Enostavno slediti uporabniški priročnik, ki vas bo vodil skozi.

5. Preprost fitnes tracker: Razumeti vsako vašo potezo, spremljanje hoje in izračun porabljenih kalorij, ki jih nov način.Če se ne zazna gibanje za 3 minute, se bo samodejno spi, auto šteje korake, ko začnete gibljejo, še enkrat.

Specifikacije:

Material: ABS

Barva: Bela

Velikost: O 72x41x15mm/2.83x1.61x0.59 palčni (Pribl.)

Moči: Vgrajen 1x gumb baterija

Paket Je Vključeno:

1 x Korak Štetje Pedometer

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

  • Vrsta: Mini
  • Certificiranje: Noben
  • Blagovna Znamka: FARAJIAJ
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: xt 250 yamaha vetrobransko steklo.

Pripomočki