Steni Visi Dream Catcher Lase Loki Shranjevanje Pasu Za Dekleta, Lase Posnetke Barrette Obešalnik Organizator Hairband Scrunchy Imetnika

w165007

Nov izdelek

€5.48 €3.35

Bullet Točk:

1、Preprost Design: lovilec sanj, je ročno tkane s trakovi in obroči iz železa, preprost in razlikovati, dobre počitnice okraski, otroška soba dekoracijo.

2、Ostra Shranjevanje: lahko posnetek baby dekle je ostra na obrobju lovilec sanj, in dobili neverjetno vizualnih učinkov. (Brez ostra)

3、Neobvezno Barve: različne barve, ki so na voljo, roza, vijolična, modra, črna, rdeča, modra, kot nalašč za obešanje baby dekle lok vozlov.Odlična otroška soba dekoracijo.

4、Postavka Velikost: Približno 60 x 20 cm, pisane lovilec sanj s svetle barve, zelo primerna za okrasitev dekliške sobe in ustvarjanje sproščujoče občutek.

5、Primerni za Vse Priložnosti: super darilo za dekleta.To lahko shranite vse pribor za lase, da soba čisto in urejeno.Je lahek, enostaven za obesiti na steno, strop ali okenski okvir.

Značilnosti:

1. Lepe dekoracije ročno z železnimi obroči in trakovi.

2. Dream catcher okras na steni, lahko ustvarite preproste in sproščujoče vzdušje.

3. Idealen za posebne priložnosti, kot so rojstni dan stranke, otroške tuši, poroke ali festivali.Odlično darilo za novorojenčke.

Specifikacija:

Ime: Lovilec Sanj, Ostra Organizator

Material: železo, ring + traku

Velikost: približno 60 x 12,5 cm/23.62*4.9 palčni

Teža: približno 90 g

Barva: roza, vijolična, modra, črna, rdeča, rumena

Seznam Vsebine:

Dream Catcher*1 (brez ostra)

  • Material: Rastlinskih Vlaken
  • Slog: Sodobno
  • Uporaba: Loka Ostra Organizator Soba Dekor
  • Doma Dekor: Visi Dream Catcher
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: AIHOME
  • Tema: Cvet
  • Funkcija: Steni Visi Dream Catcher z Lokom Ostra Organizator Soba Dekor

Oznake: mickey mouse igrača, vrečko čebule, polje orgle, rezalnik čebule, kristalno mini lase nevihte posnetek, oznako dream catcher, cut čebulo, čakra, tin škatla za shranjevanje, hairclip imetnika.

Pripomočki