4PCS/SET Avto Styling Opozorilo Avto Nalepke, Pritrjene Na Vrata Je odprla Vrata Crash Varnost Opozorilo Nalepke, Odsevni

w164706

Nov izdelek

€0.80 €0.49

Značilnosti:

Izdelan iz visoko materiala,močan in čvrst.

Presenetljivo razmislek, ki je vidna na 300 metrov

Visoke površinske dokončaj, dobre vode in odpornost na vlago in ne nabiranje prahu.

Površina je diamond vzorec, tri-dimenzionalni občutek, dobro oprijemljivost, nepremočljiva, z dolgo življenjsko dobo in visoko odbojnost.

Odsevni znaki lahko obris telesa, izboljšanje dan in noč priznanje učinek vozil, označujejo vrsto in velikost vozila, bi se izognili nesrečam.

Specifikacije:

Material: nalepka

Barve: modra, rumena, rdeča, bela, zelena, oranžna

Pakiranje Vsebine:

4PCS/SET Avto Styling Opozorilo Avto Nalepke

Opombe:

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

36643 Vroče Prodaje

1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Zato prosim, ne odprete kateri koli spora ali nam nevtralna ali nevtralno Povratne informacije

2. če niste zadovoljni z našim izdelkom, ko ga prejmete , se najprej obrnite na nas, vam bomo ponudili zadovoljivo rešitev na zadnji

1. Prosimo, da potrdite svoj naslov, preden se vaše plačilo, vam ne bi bilo odgovorno koli nadomestila povzroči vam ne ponujajo pravi naslov(vključno s podrobno naslov, telefonska številka ), vse paket bi lahko poslali v najkrajšem možnem času.

2.Običajno, kot bi jo dobili paket v 10-35 dneh, vendar Rusija, Brazilija lahko traja 15-60 dni, če ga ne bo dobil paket v 60 dneh, se najprej obrnite na nas, mi bi nadomestila za vaše polno denarja.

3. EMS in DHL boste videli niso dejanske stroške dostave.Dejanski ladjar stroškov, je veliko manj od ladjar stroškov, boste videli.Prosimo, kontaktirajte nas na postaji pismo, bomo prilagodite cena za vas.

  • Postavka Vrsta: Odsevni Trakovi
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Napetost: /

Oznake: odsevni trakovi, odsevni trak pnevmatike, Vrata avtomobila, izpušni ogenj, avto nalepke, ford ranger t8, odsevni termični trakovi, duratec, odsevni trak roll, odsevni trak hlač.

Pripomočki