600PCS/Nerjavnega Jekla, Komplet M Nohti Vezani za Kletko Pritrdilni Vijak Popravilo Namestitev Orodja Zajec Kletke Namestitev Orodja

w163058

Nov izdelek

€7.20 €4.89

Velikost Izdelka

Opis

Pogoj: 100% Čisto Nov Material: Nerjavno Jeklo, Cink, aluminij zlitine Količina: 600pcs Teža: Pribl. 310 g / 10.9 oz Package seznam: 600pcs * M Nohti Opomba: 1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje. 2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

Slike Izdelkov

O povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Pls, da nam 5 Zvezdic Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prejemu plačila.Če ste nezadovoljni s svoje predmete, se prosimo obrnite na našo Customer Service.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

O Ladijski

♡ Običajno, smo lahko ladjo iz vaše naročilo v roku 48 ur po tem, ko prejmemo vaše plačilo. (Pravna Počitnice in nedelje, ne moremo ne ladje, da v času, prosimo za razumevanje.) ♡ Včasih, zaradi logistike posodobitve informacij počasi, parcela sledenje podatkov bo posodobitev v 3-5 dneh. ♡ Čas dostave je odvisen od namembne države in drugih negotovih dejavnikov, to ponavadi traja približno 10-30 dni po navadni pošti(www.branka.si Standardne Dostave,ePacket,Kitajska Post Air Mail itd.). ♡ Prosimo zagotovite, da je vaš naslov in polno ime pravilno nastavljena v angleškem jeziku.

  • Živali Na Kmetiji Vrsta: piščanec
  • Ime: Živalske Kletke M nohtov
  • Vrsta: Živali Na Kmetiji
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Embalaža: 600 kos / škatlo
  • Številka Modela: DW-00002

Oznake: zajec igrača, kletka piščanec, keychain rabbit, piščanec krik, združeno zajec kletko, piščanec hišo, farrier orodja konj, kletka zajec, splošno zajec kletko, kokošnjak.

Pripomočki