MANF 2 Flavta Dolgo Koncu Mlin HRC55 4 mm 6 mm 8 mm 75L-150L Trdna Karbida Endmills Volfram Kobalt Zlitine Rezkanje, Rezalniki

w162391

Nov izdelek

€8.02 €5.53

MANF 2 Flavta Dolgo Koncu Mlin HRC55 4 mm 6 mm 8 mm 75L-150L Trdna Karbida Endmills Volfram Kobalt Zlitine Rezkanje, Rezalniki

Moja trgovina sprejema non-standard za prilagajanje in sprejema trgovini vam ponujamo popust glede na količino, prosim, da me kontaktirate za ponudbo.

Prednosti

Dimenzije

Parameter

Tovarniško test

1= Obraz obdelava / 2= Strani obdelava / 3=Reža obdelava / 4=U groove obdelava / 5=Površinska obdelava

Previdnostni ukrepi

TOPLO POZIV UPORABO ORODIJ, da bi dosegli boljše rezanje površine in podaljšujejo življensko dobo orodja.Prosimo morali uporabiti visoko natančnost, visoko togi dinamično. 1. Prosimo, orodje za ukrep deformacije pred uporabo tega orodja.Če orodje za upogibanje natančnost presega 0.01 mm, prosim popravi in nato izreži. 2. Krajša dolžina orodje za razširitev chuck, bolje je.Če je orodje za razširitev je več, prosimo, da prilagodite hitrost vrtenja, hitrost podajanja ali rezanje količino. 3. V primeru nenormalnih vibracije in zvok v rezanje, prosimo, da prilagodite hitrost vretena in cut, dokler se razmere izboljšale. 4. Spray ali jet hlajenje jekla je najboljši način, da bi visoko aluminija titanium igra, najboljši učinek.Netopne tekočine za rezanje so priporočene za nerjavnega jekla, titana ali toplotno odporne zlitine. 5. Rezanje način, je odvisno od obdelovanca, strojno in programsko opremo.Zgoraj navedeni podatki samo za referenco.Po rezanje stanje je stabilno, krme, bo hitrost povečala za 30% in 50%.

O Plačilu

Sprejemamo: VISA,Master Card,depozitni

Pri uporabi depozitni,vaš denar je varno deponiran v dostavi,plačilo mora biti izvršeno z 3days da če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Potrdite Naslov, polno ime

Vsi izdelki bodo tssted strogo pred odpremo.mi ladja v Aliespress je naslov samo.Prosimo, poskrbite, da youraddress v www.branka.si.se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.in ruski kupec prosim, pustite nam vaše ime, priimek,ki je zelo pomembno,hvala vam.

Naše Storitve

na čas dobave

Celotno vračilo če izdelek ni prejel v jamčevalni čas.

Vrne & Refynd

Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena čas dostave.

Več Varstvo

15days več zaščite po tem, ko bi zaključek

Vrne Dodatno

Vrne katerikoli izdelek,samo tisti v popolni condtion

Zagotovljena Kakovost

Zagotovljena Kakovost ali polno nadomestilo

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo,Prosim, pustite NAS pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami pregled!

Če ste nezadovoljni z našo servicr ali kakršne koli druge težave,se obrnite na nas pred odhodom povratne informacije in bomo odpravili takoj,hvala vam!

  • Stopnja: R0.2
  • Vrsta: Ravno Koncu Mlini
  • Skupna Dolžina: 50-100
  • Premer: 1-20
  • Številka Modela: 6.0x25x100Lx6D
  • Premaz: altın
  • Material: Karbida
  • Blagovna Znamka: MANF

Oznake: sanrio nahrbtnik, Sendvič, Rezalniki, pesek dokaz plaži odejo, sandisk ssd, peščeno rjave lase, pesek sani, xr poljska primeru.

Pripomočki