1pc Piknik Mat Vode-Dokazilo Prostem platnene strehe Sonce Odtenek Pesek-Dokazilo Plaži Mehko Odejo Comforatble Toplote-Izolacijski Kampiranje Preprogo

w162340

Nov izdelek

€14.67 €9.68

Funkcija:

Velikost tega plaža mat je 200*210 cm, ki se lahko uporablja kot kampiranje mat za potrebe družine.In to je okrepljeno robom in 4 strokovno določitvi nohti, ki je močnejši in bolje uporabiti.Ko boste uživali na plaži mat na prostem, vam ne bo moteno, ki jih veter piha mat.

V 210T poliester plaži odeja je sešiti z naše lastne patentirane tehnologije.Je nepremočljiva, pesek-dokazilo in punkcijo-dokaz.Vse, kar je na mat mogoče hraniti na suhem.In to je enostavno za čiščenje, in plaže odejo lahko pralni očistiti.

Velikost vrečke je 12*8*16 cm, kar je le malo večji od običajnih mobilnih telefonov.Na blazine je običajno zložen v vreči in ne zavzamejo prostora.Plaža mat, je zelo lahka in tehta le 0.35 KG.Na piknik mat prihaja z matico, zato je primerno, da visi na nahrbtnik, ko potujejo na prostem.

Ta mat se lahko uporablja kot dež, zavetje (vodotesno ravni, ki je višja od krovna), sili mats/preproge, če potujete, plaža odeje, nepremočljiva tarps, piknik odeje, žep odeje, tla pokriva, nepremočljiva ovir, itd., in se lahko uporablja tudi kot otrok doma igrača ploščica, ki se uporablja.

Plaža odeja je izdelana iz gubam odporne 210T poliester.Tkanina je mehka, zdravo, brez vonja in toplotno izolacijo.Na piknik mat je zelo udobna za uporabo in prijazen do kože.Boljši od običajnih najlon izdelkov.

Uporaba scenarijev:

Beach party: Ko greš na plažo v poletnih mesecih, da bi jo lahko ležijo na to, uživati v lepoti morja, in sončenje.

Družinski kamp: Če potujete na prostem, lahko tudi kamp na to, da preživijo kvalitetnega časa s svojo družino.

Kampiranje na prostem: koristno je tudi, če potujete v naravi.Mesto je ravno na tleh, da se prepreči vode in vlage.

Senčenje in zatočišče pred dežjem: uporablja se lahko tudi za senčenje in hrambo v izrednih razmerah na prostem.In to je bolj nepremočljiva kot krovna.

Igrača mat: To je tudi zelo priljubljeni pri otrocih.Lahko se uporablja tudi kot igrača mat za otroke.

Specifikacija:

Material: poliester in TPU premaz

Barva: oranžna/zelena/modra (dodatna oprema)

Velikost: 210x200cm

Seznam:

plaža mat*1

vrečko za shranjevanje*1

kavelj*1

določitev nohti*4

  • Jadro Materiala: Drugo
  • Številka Modela: Piknik Mat
  • type5: Kampiranje Pad
  • Vrsta: Odtenek Jadra & Ohišje Mreže
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Type2: Zunanja senčila
  • Type3: Piknik Mat
  • Type4: plaža odejo
  • 1: Sonce Odtenek

Oznake: temperatura ogrevane odejo, postelja za psa, voda odejo ogrevano, srčkan smeška primeru telefon, zamrznjeno ogrevano odejo, gumb pomlad, blu ray box, dropshipping center najdete izdelke za prodajo, seraphim, electrica ogrevano odejo.

Pripomočki