9 V 1 Rezalnik Zelenjave s Možganov Košarico Večfunkcijsko Čarobno Vrtenje Prenosni Slicer Chopper Grater Shredder Kuhinja Orodje

w162211

Nov izdelek

€10.08

9 V 1 Rezalnik Zelenjave s Možganov Košarico Večfunkcijsko Čarobno Vrtenje Prenosni Slicer Chopper Grater Shredder Kuhinja Orodje

Postavka Posebnosti:

Tip:Rastlinski Rezalnik z Odteče v Košarico

Velikost:24*11*11 cm

Teža:500 g

Zmogljivost: 2000ML

Package Seznam:

1X Rastlinskih Rezalnik z Možganov Košaro (8 Dicing Rezila)

Značilnosti:

1.Novi 2019 rastlinskih slicer prihaja z edinstveno drenažo funkcija, ki omogoča čiščenje zelenjave neposredno skozi drenažni sistem, ko ste jih prerežemo.Preskočite mučen proces čiščenja in poskrbite za čiščenje lažje.

2. Pokrov sekljanje jed lahko odstrani prosto, Udoben ročaj, ki ne drsi z eno roko za nadzor.Dvignite spodnji del noge, zdrs je stabilen, zračenje in prezračevanje, ne boli tabela, vrtenje sponke, primeren za pranje in odvajanje in odvod čisto in hitro.

3. 9 v 1 Rezalnik Zelenjave , Multi-Funkcijo Rastlinskih Slicer s Možganov Košarico,Multi-funkcionalno Kuhinjo Veggie Sadje Shredder Grater Slicer.Z 8 zamenljiva rezila lahko izrežete sir, paradižnik, čebula, kumare in zelje v različnih oblikah, velikostih in debelinah.

4. Lahko uporabite različne nož glavo , različnih oblik, velikosti in debelin, glede na vaše zahteve, rezanje pokrov lahko prosto odstraniti za enostavno uporabo, je bolj priročno za vas, da kuhamo

5. Enostaven za čiščenje in trgovina: Hang it up za svojo ročico na pot, stojala za zaslon in shrani omari prostor.

Opomba:

1.Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite o napaki, 1-3cm.Poskrbite, da vas ne moti, da pred nakupom.

2. Barve se lahko razlikujejo glede na razlike, prosimo za razumevanje.

Povratne informacije:

1. To bo zelo dobrodošel, če nam 5 ZVEZDIC in pustite nas Pozitivne Povratne informacije o alibaba po odličen posel.?

2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala vam za vaše razumevanje!?

3.Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate preko "Vprašajte prodajalca vprašanje" ,Smo poskušali naše najboljše, da odgovor na vašo e-pošto, kakor hitro je mogoče, vendar zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika, bomo morda ne boste mogli odgovoriti na vaša e-pošto takoj.Prosimo, dovolite 1-2 delovnih dni za nas, da odziv.

  • Funkcije Izdelka 1: 9 v 1
  • Stehtamo: 0.672 kg
  • Blagovna Znamka: miflame
  • Funkcije izdelka 3: Kuhinja Shredder Grater Slicer
  • Zmogljivosti: 2000ml
  • Material: Plastični, ABS+PS+Nerjavečega Jekla
  • velikost: 23*13.5*23cm
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: rezalnik zelenjave s možganov košarico
  • Uporaba: Slicer Chopper Grater Shredder
  • Funkcije Izdelka 2: Priročnik Slicer Vrtenje Rastlinskih Rezalnik Z Odteče V Košarico

Oznake: enostavno grater, 9 v 1 rezalnik, 9 v 1 rezalnik zelenjave, mešalnik za kuhinjo, 9 v 1 chopper, grater orodje, mešalnik multi funkcijo, 9 v 1 kuhinja, 9 v 1 grater, rezalnik in drainer.

Pripomočki