Video nad svjetlovodni Medijski Pretvorniki s ST optični vmesnik ,Singlemode 20Km,Multimode 1,5 Km, Oddajnik in Sprejemnik

w160433

Nov izdelek

€88.30 €75.06

Visoke Kakovosti ,Visoko Zmogljivost, 24 Mesecev Garancije.

OEM, po Meri narejen je accpetable.

4 Možnosti za izbiro:

Opt 1. 4CH SM 20Km, Podporo singlemode vlaken do 20Km, ki je združljiv z multmode vlaken do 500m.

Opt 2. 4CH MM 1,5 Km, Podporo, multimode fiber do 1,5 Km.

Opt 3. 8CH SM 20Km, Podporo singlemode vlaken do 20Km, ki je združljiv z multmode vlaken do 500m.

Opt 4. 8CH MM 1,5 Km, Podporo, multimode fiber do 1,5 Km.

Funkcija:

1. Ta videoposnetek, da svjetlovodni se uporablja za pošiljanje 4 ali 8 kanalov analognega video signala prek enega optični kabel do oddaljene zaslonu naprave.Optična vmesnik: ST.

2. Podpora Analogni fotoaparati, Samodejno združljiv za PAL, NTSC, SECAM Video format.

3. Primerna vlaken tip: univerzalni singlemode vlaknin in multimode fiber.Dolgo prenos na daljavo, Singlemode vlaken do 20Km za 12,4 km), Možnost Multimode do 1500m(0.92 milj).Več funkcij je za neobvezno.

4. Z RS-485 podatkov (v obratni smeri) za daljinsko upravljanje PTZ.

5. LED indikatorji lahko dinamično povratne povezave stanje povezave in odkrivanje napak, da enostavno spremljanje stanja omrežja.

6. Plug and Play, Visoke Kakovosti, Stroškovno učinkovito, Močno shranite inženiring kabli stroškov.

Video:

1. Video format združljiv z PAL, NTSC, SECAM.

2. Video Vhodna / Izhodna Impedanca : 75ohm ( neuravnotežena ) ;

3. Video pasovne širine :5Hz-10MHz;

4. Video napetost 1VP-P;

5. Video SNR ≥ 70dB;

6. Različno pridobili ≤ 0.7%;

7. Različno fazi ≤ 0.7 °;

8. 8 - bitni linearni PCM kodiranje

9. Video Vmesnik: BNC;

Podatki:

1.Tip: RS-485 (2 žice,obratni smeri).

2. Priključek: industrija terminal blok.

3. Uporabljate za daljinsko upravljanje PTZ.

Splošno Indeks:

1. Običajni čas med izpadoma (MTBF) je večje od 100.000 ur.

2. Delovna napetost : AC100-240V,DC5V2A, z NAMI standardne vtičnice.

3. Delovna temperatura : -40 +70 stopinj.

4. Delovna vlažnost :0 -95 % brez kondenza.

LED indikatorji:

P: napajanje.vedno po moči-na, zaslonu rdeča svetloba.Utripa ali ne sveti, je nenormalno.

F(SYN): Vlaknin Sinhroni svetlobe, vedno, ko TX in RX delo, zaslon zelena luč.Če utripa ali ne sveti, je nenormalno, prosimo, preverite napajanje in svjetlovodni stanje povezave.Opomba: če vlakna imajo velika izguba, št optični signal skozi iz TX za RX, lučka ne sveti.Potreba po zmanjšanju vlaken izgubo.

Package:

1. 1x Video oddajnik

2. 1x Video sprejemnik

3. 1x 3M ST/ST multimode fiber patch kabel

4. 2x Napajalni adapterji z NAMI standardne vtičnice.

5. Uporabniški priročnik

Dostava : Mi Ladje po vsem Svetu, elemente, ki bodo dobavljeni v roku 2~3 delovni dan po vaše celotno plačilo !Plačilo : Alipay, Paypal.Politika Vračanja: 1. Nadomestila so na voljo samo za proizvode z napako prijavljene v roku 7 dni po prejemu. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Bomo zamenjavo artikla, če je ugotovljeno, da je napako v roku 14 dni. 4. Kupec zahteva plačilo za svoje poštne pristojbine za vračilo predmeta do nas.Ladijski promet in manipulativni stroški so nevračljive v vsakem primeru. 5. Najprej obrnite na nas po e-pošti, preden se je vrnil vaš element, zato, ker nekatere rešitve ne smejo zahtevati vrnitev vaš element.Vrne element, ki mora biti v novo stanje, z vsemi dodatki. 6. Vse garancije ne krijejo škode, ki so posledica nepravilne uporabe ali združljivosti. 8. Trudimo se, da služijo vsakega kupca najboljše, kar lahko.Garancija in Jamstvo: 1.Dve leti Garancije, Kupite z zaupanjem! 2.Če boste našli vse okvare, za artikel v 3 mesecih, vam bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali bi nadomestila po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka. 4. Če element je v okvari po 3 mesecih, še vedno lahko sprejeti, da ga pošljete nazaj k nam.Novo vam bo poslano, ko smo prejeli okvarjen element, vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Druge Politike: 1. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. 2. Po prejemu plačila za element, bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije.Če je predmet, ki ni zadovoljiva, da ko boste prejeli, vas prosimo, da nas kontaktirate. 3. Vsa sporočila bodo odzvali v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, bomo odgovor po prejemu vašega ponovno poslati e-pošto, kakor hitro je mogoče. 4. Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: GuantaiTelcom
  • Tip Konektorja: ST/UPC

Oznake: Cat5, VLAKEN, fiber stikalo, balun rj45, svjetlovodni striptizeta, gpon onu, vlakna, optična stikala, bnc, catv ftth, svjetlovodni plastike.

Pripomočki