5 x 400 CM Univerzalno Clipping Puščico Varnostno Opozorilo Odsevni Trak karoserije Nalepke za Avtomobili / Tovornjaki / Koles / Koles

w159512

Nov izdelek

€4.44 €2.98

Opis

Značilnosti:

- Trajno in brezplačno reflexstreifen, bi menite, med cesti potovanja.

- Odličen za kolesa, tovornjake, prikolice, čolne, prikolice in avtodomi in pohodniki nabiralnike, nahrbtnik ali čelado.

- Izboljšano noč reflektivni svetlost za voznike, pohodnike, kolesarje in tekačem na dan.

- Vreme in vlažnosti; težko nalivi, tau in ne zbledi na soncu.

- Uporabo na večini površin in teksture, kot so kovina, plastika, plastična in bombaž.

Opis:

Varstvo okolja materiala: Odsevni film (pvc)

Vzorec: Satja puščico

Širina: 5 CM / 2 Cm

Dolžina: 4 M

Opomba:

- Ne vosek za teden dni, preden se odločite za obleko gor vaš avto.Vosek bo nalepke palico unsteadily.Nalepke naj ne bodo prilepili, ko avto je vroče.Avto je treba oprati in očistiti.Avto ne bi bilo treba oprati v enem tednu po tem, ko so nalepke dal na.Predlagano je, da se avto ne sme biti izpostavljena soncu v roku 24 ur.To ne bo dobro delo.

- Če je nalepka mora biti prilepljeni na vrata šiv ali drugih mestih, kjer je treba premakniti, ne skrbite.Po lepljenju to, narežemo z ostrim nožem.

- Če si res ne želite, da se delo, prosimo, pojdite na lokalno mesto prositi za pomoč.

- Odsevni materiali niso self sijoča.Odsevna luč ponoči bo odražala svetlobo, ko je osvetljena.To bo zelo bleščečo in lahko igra opozorilo vlogo.Kot opozorilo!

Kako Odstraniti:

- Nežno nič robov nalepke z nohti, in solza jih vse skupaj, pri čemer ni znamke ali poškodbe avto barve.V zimskem času, če je hladno vreme, na vogalih ne more biti uničen.

- Po pravilnega ogrevanja, gume, lahko preprosto odstranite po mehčanje.Paket vključuje

1 x Odsevna Nalepka

  • Napetost: -
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Odsevni Trakovi

Oznake: izpušni skuter, izpušni yoshimura, izpušni nalepka, izpušni hayabusa, izpušni motorcycl, 61mm exhaust, 51mm glušnika, smerne izpušnih nalepka, izpušni sistem, ogljikov izpušnih plinov.

Pripomočki