Vroče Prodaje Motnega Nevihte Posnetek Velike Barrette Lase Kremplji Kopel Posnetek Čop Posnetek Za Dekleta, Lase Pribor Stilsko Pin Zob Objemka

w159275

Nov izdelek

€2.43 €1.09

Vroče Prodaje Motnega Nevihte Posnetek Velike Barrette Lase Kremplji Kopel Posnetek Čop Posnetek Za Dekleta, Lase Pribor Stilsko Pin Zob Objemka Bullet Točk: 1.Več Barvnih Možnosti: na voljo so 4 barve skupaj, vključno rjava, črna, slonovine, in modra, ki se lahko skoraj ujemajo z vašo obleko, barvo las in frizuro.

2.Modno Oblikovanje: To lase posnetek je najboljša izbira za fiksiranje las, idealne velikosti za določitev različnih elegantno stilov.Pol-spete lase, je tudi zelo lepa.Lahko ne samo uljepšati svoje lase, vendar dodate tudi elegantno in očarljivo temperament za vas.

3.Visoko Kakovostnega Materiala: ženske velik eleganten lase nevihte posnetek je narejen iz kakovostne kovine in smolo.Kovinski pomlad je prekriti s smolo, ki je rje dokaz in bolj trpežne.Velike nevihte ima dvanajst non-slip stiskal zobe, tako da lahko trdno popraviti lase. 4.Široko Uporabo Obseg: Te lepe lasnice se lahko uporabljajo v različnih priložnostih, zaradi česar ste bolj očarljivo v vsakdanjem življenju, zabave, prireditve, plesi, rojstne dneve, sestanki, počitnice in fotografije.

5.Odlično Darilo: Lepe lase posnetki so najbolj priljubljena darila za ženske in dekleta, in so lepo darila za rojstni dan stranke, Božič, Valentinovo, materinski Dan, in Novo Leto.Se lahko prilagodijo na debelo ali fine dlake, ravne ali kodraste lase.

Specifikacija: Ime: Las Nevihte Posnetek

Teža: približno 25 g

Velikost: približno 9.5*4.5*4 cm/ 3.74*1.77*1.57 v

Slog: A-01,-02 In S-03, A-04

Pakiranje: OPP

Seznam Vsebine: 1*Lase Nevihte Posnetek

Značilnosti: 1. 100% čisto nov ostra, primerna za širok krog ljudi.

2. Prosimo, bodite pozorni na velikost pred naročilom.

3. Predvsem iz smole in zlitine.

4. Lep in eleganten design.

5. Enostavno, da se ujemajo z vašo frizuro in enostaven za uporabo.

6. Dobro je, pribor in okraski za dekleta in ženske.Dobra izbira kot darilo za prijatelje.

Opombe: Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

1. O Povratnih Informacij:

1.1 Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

1.2 Povratne informacije so za NAS zelo pomembno , Da se nemudoma obrnite na nas, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem, in zagotoviti najboljše storitve za stranke.

1.3 nemogoče je, da bi to rešili, če ne bomo(don ' t) vedeti o njih!

2. Kaj so na voljo metode za plačilo?

2.1 sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.2 Opomba: Drugi o plačilu PREKO te povezave: https://service.www.branka.si/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

2.4 Če ne, ne moreš prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

3. Aabout Dostava:

3.1 DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO),Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3.2 Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3.3 slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

3.4 STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

3.5 Če še niste prejeli pošiljko v roku, ?prosimo, obrnite na nas (takoj) .Bomo spremljali z ladjar čim prej in odgovor vas.

3.6 Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

3.7 Prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

3.8 BR kupec, prosimo, navedite CPF ali CNPJ, bo bolje za vas, da dobim ASAP.hvala

4. Vrne in Vračilo:

4.1 imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete po tem, ko je prejela.Če je na gospodarstvu več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.

4.2 NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

4.3 Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

4.4 povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.branka.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.5 Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

  • Število Kosov: Ena Enota
  • velikost: 9.5/4.5/4
  • Količina: 1
  • Postavka Vrsta: Lase Posnetek
  • Številka Modela: Lase Nevihte Posnetek
  • Material: Akril
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Gecorid

Oznake: bundl človeških las, lase weav, stol frizerski salon, big hairclip, hairclip velike, posnetek barva las, lase piec, hairclip, lase gume, bundl lase.

Pripomočki