Dvojna Velikost Visok Dežnik Nekaj Dežniki Dve Osebi, Dežnik Novost Windproof zelo Velike 16 Rebra Suncobran Darilo za Ljubitelje

w158800

Nov izdelek

€34.45 €17.91

Opis:

【Auto Odprt】 samodejno odpiranje mehanizem je enostaven za enoročno upravljanje.Preprosto pritisnite gumb na ročaj, da ga odprete v eni drugi ,in ne bo nobenih zakasnitev za vaše udobje.

【Hitro Sušenje &Nepremočljiva Dežnik Krošnjami】 krošnjami je narejen iz visoko gostoto 190T tkanine in je vodoodporna prevleka, ki omogoča vodi, da enostavno kapljično in stresa pravico off, da vam pomaga ostati dosledno suho.

【Iz steklenih vlaken, Materiala & Močna Struktura Design】 16 rebra in gred, krovne so izdelani iz steklenih vlaken, je lahek za prenašanje in se lahko kosajo z močnimi vetrovi.Močna struktura design, povezava med nosila in runner so bolj stabilne.Tako je odličen v vetrne odpornosti.Prav tako je odporen na rjavenje in korozijo.

【Velikosti】 dolžina krovne gre za 34,3 cm (87 cm), arc premer je okoli 59.8 cm (152 cm),in ravno premer je za 34,3 cm (87 cm).zasnovan za moške in ženske pari, ljubitelji, lahko dajo pokritost do 2 osebi.

【Ergonomska Ročaj】 Ergonomska hook ročaj krovne je anti-slip in enostaven za razumevanje, ne boste dobili utrujeni, tudi kadar se uporabljajo za dolgo časa.

Paket Vključuje:

1 Kos Ljubitelje Dežnik

Opomba:

1. Prosimo, dovolite rahlo barvno razliko med dejansko element, in slike, ki zaradi razlike med monitorji.

2. Prosimo, dovolite rahlo merilni pogrešek.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Drugo

Oznake: modri dežnik, otrok, dežnik, avto, šotor dežnik, veliko globoko dežnik, znotraj krovne, suncobran, DEŽNIK, Lamborghini, dežnik ženske, dve osebi, dežnik.

Pripomočki