GT210 1G Dvojina-zaslon Urad Visoke Ločljivosti Grafike Polovici višine Nož Kartice, način Discrete Graphics, Za Velike In Majhne Ohišje

w157262

Nov izdelek

€44.57 €16.94

Značilnosti:

1. Multi izhodni vmesniki: opremljenih s HDMI, VGA, DVI-D vmesniki, podpora video z visoko ločljivostjo.

2. PWM inteligentni nadzor temperature hladilnika: v način discrete graphics, z zasnovo PWM inteligentni nadzor temperature hladilnika močno zmanjša šum, ko je video kartice, ki je v teku.

3. Vrhunsko motnega videza, goldfinger, fine talne in dvojni nadzor temperature, ventilatorja lahko zmanjša temperatura hitro in igra grafične kartice delujejo bolj gladko in namestite stabilno.

4. Avdiovizualno področje in urad za optimizacijo: nemoteno delovanje pisarniške programske opreme, gladko urad, gledanje video posnetkov brez pritiska.

5. Na grafično kartico, ki ima odlične uspešnosti in je lahko v pomoč različne igre, da deluje odlično in podporo različne šasije.

Opis:

Grafično kartico je bil preizkušen, za več strojev, preden zapustijo tovarno, in na splošno, da ne bo problemov, ko zapusti tovarno, in kakovost je zagotovljena.

Specifikacije:

Model: GT210

Jedro bitna širina: 64bit

Grafike slot: PCI Express 2.0

Vmesnik: HDMI

Video pomnilnika: 1 GB

Video pomnilnika tip: DDR2

Jedro frekvenca: 1000MHz

Video frekvenca pomnilnika: 600MHz

Tok procesna enota: 16

3D API: DirectX 10

Število cevovodov: 24

Čip proizvodnega procesa: 40nm

Paket Je Vključeno:

1*grafična kartica

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Drugo

Oznake: osnove grafične kartice, dell lcd e7240, grafične kartice strokovno, grapics imetnika kartice, grapic kartico, palit grafične kartice, 8 pin napajanje, kartice, grafične 4gb, grafične kartice 4gb, grafična kartica 3 gb.

Pripomočki