Bohemian Moon Phase Venec Dekoracijo Verige Zlata Steni Visi Nakit Shop Apartma Ozadju Dekoracijo Sten Obesek

w1568

Nov izdelek

€3.16 €2.18

Opis:

✔ Edinstvena Oblika: Zgleduje po celotnem spreminjanje proces "faze lune".Visi ustvarja udobje in naravno življenje za svoj življenjski prostor, omogoča, da se počuti sproščeno po poudaril delo.Lepo ornament, dodaja značilen pridih za dom.

✔ Luna steni visi je popoln dodatek za vaš dom.To je boho doma dekor za steni visi.Najboljše ideje za darila za svoje družine in prijateljev na Božič, Novo leto, ali Hiši segrevanja, Maturo, Obletnico in še več.

✔ Videti elegantno in lepo, če ga obešanje na steno ali kot ozadje.Kot nalašč kot dekorativni visi za dnevna soba, spalnica, pisarna, študentskem domu.To omogoča lep tega, da visi na stene, police, bedpost, ogledala, kamin, okna in več.

✔ Materiali: Kovine za verige + visoka kakovost akril stanja, črna/zlata neobvezno enostaven za namestitev in obesil na steno.

✔ Velikost: Skupna dolžina verige je 105 cm.

Specifikacije:

Navdih za celotno spreminjanje proces "faze lune".Visi ustvarja udobje in naravno življenje za svoj življenjski prostor, omogoča, da se počuti sproščeno po poudaril delo.Lepo ornament, dodaja značilen pridih za dom.

Paket Je Vključeno:

1*Okraski

  • Material: Kovine
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Slog: Evropa
  • Tema: Luna
  • Podpora: Dropshopping
  • Barve: Črno Zlato

Oznake: goth kawaii soba dekor, Bohemian, Etnični, lunarni faza, kristalno polica, alluminium cvet steno, moški apartma dekor, macram, boho dekor, luna faza.

Pripomočki