YDEAPI Novo Whisky Kamni Kocke Ledu Set za enkratno uporabo Hrane iz Nerjavečega Jekla Vino Hlajenje Kocka, Hlajenje, Rock Party Bar Orodje

w154263

Nov izdelek

€10.50 €5.46

Značilnosti:

Visoko kakovost 304 Nerjaveče Jeklo

Ice cube je narejen iz 304 nerjaveče jeklo material, ki je nestrupeno in zdravo človeško telo.Ni druge skrbi za odlično kakovost za vas.

Za večkratno uporabo in Trajno

Za razliko od drugih ledena kocka, je ta kocka lahko ponovno zaradi svojega materiala, se lahko uporabljajo za dolgo časa.Tako lastniki, lahko prihranite veliko časa in denarja.

Lepe Izdelave in Premišljen Design

Da bi vam najboljše površina ice cube je posebej ukvarjajo s svetlo dodelavo, ki omogoča kos nemoteno dotik izkušnje.Vsaka stran te mini ice cube izgleda odlično in elegantno.Poleg tega, to vino kocka je zasnovan kot edinstveno obliko kocke z varno, nemoteno in enakomerno zaobljenimi vogali, da ne bo nič vaša draga očala ali poškodoval, medtem ko pitje.

Imejte Veter Čistosti

Ice cube mrzlica navzdol pijač brez razredčimo.To je drugačen od zamrznjenem ledu, ki traja dolgo časa, da bi in bi vodo vaša pijača navzdol.To nerjavnega jekla bo v vaš najboljši veter partner.

Široko Aplikacije in Večnamenski

Ice cube je kot nalašč za vse vrste vina in pijače.S tem ice cube, boste lahko uživali v originalni okus, viski, konjak, rum, vodka, gin, koktajli, brezalkoholnih pijač in vina z vašo družino ali prijatelje na Rojstni dan, Obletnica, valentinovo, Božič itd.

Enostavno Čiščenje in Uporaba

Vi šele potreba, da jo sperite z vodo in ga v zračnem prostoru, medtem ko je ne uporabljate, in ga dal v pokalu, medtem ko uporabljate.Zakaj ne razumejo, preprost način življenja?

Specifikacije:

Tip: Nerjaveče Jeklo Ice Cube

Količina: 2PC/4PCS/6PCS

Material: Nerjaveče Jeklo

Barva: Srebrna

Velikost: 2.5*2.5*2.5 cm

  • Blagovna Znamka: Ydeapi
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Vrsta: Vedra, Hladilniki & Imetniki
  • Certificiranje: CE / EU, CIQ, EGS, FDA, LFGB, SGS
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Vedra, Hladilniki & Imetniki Tip: Vino Hladilniki & Chillers
  • Številka Modela: YD-E0181
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: vino imetnik psa, rokav vino hladilnik, ključavnico vino hladilnik, glenfiddich, wine cooler table, prsi hladilnik, magic tap, lg vino hladilnik, lonec iz nerjavečega, pot jekla.

Pripomočki