1 Nastavite Visoke Trdnosti, Iz Nerjavnega Jekla Ptičje Hrane Vodo Skledo Napajalni Skodelici S Posnetka

w153862

Nov izdelek

€6.46 €4.14

(1)nerjavečega jekla Visoke kakovosti, rje, rusty, trajno.Visoko kakovostnega nerjavečega jekla pokal, zdravo in rje dokaz, trpežne in trajne

(2)Enostaven za čiščenje.Visoko trdnost, ni enostavno, da bi prekinil, dolgo življenjsko dobo.Fino polirani les stoji bar, ptice bodo uživali podružnice

(3)Z lesenim držalom, se lahko zavaruje za ptičje kletke.Rob del načrta, s kovinski nosilec, je lahko omejeno na ptičje kletke.

(4)Z dvema skodelice, lahko kraj hrane in pijače ob istem času.Dve skodelici podajalnik ptic, lahko postavite hrano in pijačo ob istem času.

(5)lepa ptica je odlično pribor.Odličen dodatek za vaše lepe ptice.enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

(6)obljubimo zagotoviti zadovoljni storitev za vsako stranko, če obstaja kakršen koli kakovosti težave, se obrnite na nas, bomo odgovor v 24 urah in bomo vam najboljšo rešitev.

(7)Lesene platforme stoji podajalnik ptic skodelica je idealna igrača za vaše malo prijateljev stati, Zabavno igrati, šapa brušenje in ostali,razbremeni dolgčas in povečuje raven aktivnosti.idealen za svoje ptice, da igrajo in se povzpeti na.

Material: nerjavno jeklo + lesa Velikost: Hrana polje velikost: 5*4 cm/ Hrana polje velikost: 6*5.5 cm/ Hrana polje velikost: 10*4 cm

1*Dvojna bazena objemka

1*Stalni stick

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

  • Funkcija: Non-automatic
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Les
  • Vrsta: Ptice

Oznake: živilo torilo golob, bird house lesa, keramično skledo golob, ptica na prostem, birdcage tančico, podajalnik ptic vode, ptičje kletke stojalo, pigeons nest bowl, bambus ptičje kletke, ptičje kletke podajalnik.

Pripomočki