Za Volvo S80 2004-Pogledu Strani Vrat Ogledalo Modrega Stekla S Podnožjem Ogrevano 1 Par

w152785

Nov izdelek

€42.04

1 Par Modra Pogledu Strani Vrat Ogledalo, Steklo, Ogrevana Z Osnovo Za Volvo S80 2004-2015

Opisi: Pogoj: 100% Čisto Nov Material: ABS+Steklo Funkcije: ogrevani (2-pin), Steklo tip: širokokotni/aspherical Steklo barva: modro obarvan, Varnostno ploščo: varnostno ploščo vključene - posnetek na vrsto Polno nadomestne dele, enostaven za namestitev.Prihajajo z osnovno in ima notranji ogrevanje komponente.Samo plug and play!Uporablja modele: za Volvo S80 2004-2015 Paket vsebina: 1x Desni Strani + 1x Levi Strani Opomba: za vklop in ročno, kot tudi ogrevana in ne ogrevana ogledala.

Plačilo:

Prosimo, navedite svoje osebne zahteve, kot so barve, embalaže, vrednost izjava itd.na www.branka.si sporočilo, ko ste plačali, da nas.

Kot kupec, to je vaša dolžnost, da plača davka, ko bi se naročila iz tujine.Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov.Te stroške kupca odgovornost.

Dostava:

Vaš nakup bo poslana preko standardnih letalom, čas Dostave o 15-27 delovnih dni.Nekatere države lahko odloži 2-3 tedne.

Mi ladje blaga v 2 delovnih dneh po prejemu plačila potrdijo.

Če želite, da blago, ki je nujno, nam lahko pošljete po EMS ali DHL itd.Vendar so se še nekaj tovora .Ne pišite nam najprej, če jo želite spremeniti, da EMS, DHL itd kurir.

Trudimo se, da zagotovi hitro storitev.Vendar pa, kot Hudo vreme, Čisto po Meri, Počitnice itd razloga, včasih nepredvidljive zamude, ki se lahko pojavijo.Če je bilo več kot 35 dni od datuma plačila in je še niste prejeli, se obrnite na nas takoj, si bomo prizadevali hitro poiščite element, in rešiti ga.

O nas:

Smo strokovni prodajalci z veliko let uspešno www.branka.si poslovne izkušnje.Naš cilj je, da zagotovi najbolj senzacionalno izdelkov in izjemne storitve za stranke za našo skupnost.

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate pred pred odhodom negativne povratne informacije.

Mi bi zelo cenijo priložnost za nadaljevanje z vami, če je potrebno.

Pišite nam:

Najboljši način, da se obrnete na nas je, ki jih www.branka.si sporočila.

Vedno smo odgovor www.branka.si sporočila, ki jih pošlje k nam z preiskave,običajno v roku 24 ur od prejema ali prej.Radi bomo odgovorili na vsa www.branka.si sporočil v naših poslovnih ur.

Prosimo, ne puščajte nizke podrobne ocene prodajalcev, nevtralne ali negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas.

Smo se zavežejo vam 100% garancijo na zadovoljstvo.

  • Element Teža: 0.5kg
  • Postavka Premer: 0inch
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: ISO9001
  • Model Leto: Za Volvo S80 2004-2015
  • Postavka Višina: 2cm
  • Ime Modela: BLUEMIRROR148
  • Element Širina: 15cm
  • Posebne Funkcije: Ogrevana
  • Postavka Dolžina: 25cm
  • Vrsta Materiala: ABS+Steklo
  • Postavka Vrsta: Ogledalo & Zajema

Oznake: xiaomi opomba 9 128 primeru.

Pripomočki