Nov Tri-delni Avtomobilski Sedež brez Naslonjala Štirje letni Časi Univerzalno Risanka Dame en pes Avtomobilski Sedež Blazine Pokrov

w152640

Nov izdelek

€11.77

Nov Tri-delni Avtomobilski Sedež brez Naslonjala Štirje letni Časi Univerzalno Risanka Dame en pes Avtomobilski Sedež Blazine Pokrov

1)Proudct descripition:

Ime:Dame en pes tri-delni set

Barva:Črna,Rdeča,Rjava,Cyan modra

Material :Polyster vlaken

Uporaba:Štirje letni časi

W roko nasveti:blazine je razdeljen na tri velikosti: velika, srednja in mala.Ta blazina je primerna za več kot 95% domačih limuzine in off-road modele.Prosim, pustite sporočilo o vaši modela avtomobila .Smo poskušali naše najboljše, da pošljete ustrezno velikost.Smo ca n ne zagotoviti 100% primerna, vendar absolutno Bolj primeren kot univerzalne velikosti na trgu!Prosimo, bodite prepričani, da pustite sporočilo, ko streljanje, sicer pa je srednje velikosti bo poslano! (Fizičnih trgovinah, 4S trgovin, trgovci na debelo sprejeti srednje blaga privzeto) ◆ Čiščenja in vzdrževanja: 1. Obrišite z mehko krpo, rahlo vlažna; 2. Tako suho čiščenje in pranje, se lahko izvede, in suho čiščenje učinek je najboljši; 3. Ko detergenta je potrebno, prosimo, izberite nevtralni detergent; 4. Naravno posuši, ne pralni pranje ali wring; 5. Se posuši na kul in prezračen prostor; 6. Prosimo, da v čisto vrečko za shranjevanje, ko shranjevanje

2)Izdelek prikazuje :

3)O plačilu

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

4)O pošiljki

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

5)O vračilo in vračilu

1.Vsi izdelki so pregledani pred odpremo,tako da, če niste zadovoljni z nakupom,si lahko izmenjujete predmete v enem tednu in vaš mora obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa. 2.V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping. 3.Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji,vključno polje in pribor.Moški-narejene napake niso zajamčene,kot je zlomljena,opraskan in tako naprej . 4.Za vse elemente,prosimo, pošljite po EMS ali vaši lokalni pošti pošilja nazaj. Želja vsakega prijatelja, je vesel čas, nakupovanje !

  • Uporablja Sezone: Štirje Letni Časi
  • Posebne Funkcije: Osnovne Funkcije
  • Vrsta Materiala: Poliester
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Sedežne Prevleke & Podpira
  • Barve: črna, Rdeča, Rjava, Cyan Blue
  • Mfg Serijske Številke: Swan series
  • velikost: Meduium
  • Uporaba: Za sedež 5 avtomobilov
  • Material: Polyster vlaken

Oznake: kolo pes sedež, autoscanner za avto, auto blazine, avto sedeža kritje risanka stitch, mini za avto, avto sedeža kritje risanka rdeča, avto stol pokrov, bambus stol, zvezde pes avto sedež, pes avtomobilski sedež m.

Mnenja in ocene

Zgredek2566
2021-04-28
5/5
المقعد رائع جداً جداً وجودة عالية ، البائع جداً رائع والتعامل لطيف ، التوصيل كان سريع جداً ، كل شئ ممتاز انا سعيده جداً ، اوصي التعامل مع هذا المتجر

Pripomočki