Cvetlični Poroko Lase Trte Kristalno Poročne Lase Glavo Nevesta Boho Naglavni Del Krone Za Lase Nakit

w152281

Nov izdelek

€6.37

............. ................................. ............. ....................... . .♥ Nasveti♥ ............. ................................. ............. ......................

Pomanjkljivosti izdelka: na

Ročno proizvodnega procesa, napake neizogibno je, da posameznik s kakovostjo izdelkov posebno pozornost stranke prosimo, da natančno strel, nekaterih proizvodov, za natančno posnemanje izdelkov, modela slik samo za referenco, prosimo, obrnite na fizični zemljevid, vendar kakovost in slog, je dobro, individualne stranke kot izdelave izdelkov, podrobnosti in druge posebne prostore, prosimo, da ne sestrelili. Hvala, da ste fit.

Barva razlika opis:

Zaradi fotografiranje ozadju. Svetlobe. In računalniški monitor zmanjšanje stopnje zaradi različnih blagovnih barva razlika in barva bo nekoliko drugačen, ne nadzoruje območje, ki ne pripadajo težave s kakovostjo. Blago v naravi prevladujejo.

Velikost izdaje:

Velikost umetno meritev, zaradi merjenje orodja in različne metode merjenja in drugih dejavnikov, ne bo 1-2 mm napake, bomo poskušali obdržati napak na minimum, velikost problema ne bo vrnil.

O ladijski:

Kupci v okviru enotnega plačila, bomo običajno v 48 urah dva dni znotraj dostavo, če naletite na zalogi, vas bomo po telefonu ali želite v stik z vami.

Express logistika:

Naš privzeti lase Shentong Express se lahko obrnete na službo za), če potrebujete druge kurirske obrnite na spletno storitev za stranke. Slovesno izjavljam, Express in logistike ne moremo okoli, in prosim, ne za Izražanje in logističnih storitev na odnos in prišel čas, dolžina, da je nezadovoljstvo, kot da naša ocena dokazov.

Prejmejo:

Blago dostavi, vas prosimo, bodite prepričani, da sem podpisati, kot so družinski člani, prijatelji, doormen in drug znak, vse kot sem se prijavite. Prepričajte se, da na kraju samem odpiranje po preverite v znamenje. Kot blaga v prevoznem procesu poškodovanih razmere, prosimo, neposredno na dobave osebje preverjenih zahtevkov ali zavrne podpis za to.

O po-prodaja:

签收当日如有质量问题请及时联系我们,我们会给出退货和换货的答复,逾期不再受理。如质量没问题,光凭自己不喜欢,和图片相差太大,不合心意,不满意或没有想象中的那么好等主观因素主导的原因,买家所购产品是不允许退换货的。

关于掉钻:

新娘饰品镶钻过多,有时候一套就有一两百个钻,加之快递途中颠簸,难免会出现掉钻,如有掉钻,敬请用附赠的小支胶水粘好,除顺丰及空运件不能放液体之外,其它快递仓库会在打包时赠送胶水的,不接爱以掉钻为理由的退换货,介意请勿拍。

  • Blagovna Znamka: le liin
  • Spol: Ženske
  • Slog: Klasična
  • Kovine Tipa: Cinkove Zlitine
  • Vrsta: Lase, Glavniki
  • Material: Crystal
  • Obliko\vzorec: KRŠKO

Oznake: lase poroka vinske trte, krono nevesta, lasje okras poroko, Krono za Ženske, boho lase, tiara, lase trte, boho tiara, poročne glavnik, krono lase.

Mnenja in ocene

Ghousebasha
2021-03-11
5/5
Beautiful hairband, good quality too.

Pripomočki