1Pc Težka Shranjevanje Trakovi Pasu Kavelj za Kabel Podaljšek Kabla Cev Imetnik Organizator z Garažo, Bazen Obešalniki

w152136

Nov izdelek

€2.85 €1.88

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Dobre Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo.

multi funkcionalne in večkratno uporabo: enostavno visi v zaprtih prostorih ali na prostem, podaljšanje linij, velika vodov in kablov, omrežne žice in generator žice, električni vodi in žično orodja, pralni stroj cevi, vrt in bazen cevi, zračne in vakuumske cevi in drugih velikih cevi.

več uporablja: to lahko hitro veže v garaži, delavnici, skladišču, ladje, daljinski upravljalnik ali tovornjak, in prav tako lahko povezana z napajalni kabel, vrtno cev, ruta, itd.

100% jamstvo za zadovoljstvo, upamo, da je ta trajno skladiščenje pasu lahko prinese več udobja in uporabite v vašem življenju.

Ime: shranjevanje trak

Nosilna teža: 25 KG

Praktično scene: gospodinjski ureditev, shranjevanje, ki visi na steni shranjevanje, trak, lahko hitro urediti svoje garaže, skladišča, skladiščenje in rezanje soba, delavnica površine linijo in cev.

Material:Sponka + oprtnice

barva:Črna

Vsebina Paketa:

2 x skladiščenje pasu

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Ravno Nohtov Posnetek
  • Certificiranje: CE

Oznake: orgle, tv, tv kabel posnetki, menjalnik obešalnik, pas snakeskin, težka bungee trakov, močno zaponkami, zavore tektro kabel obešalnik, 1 cm cev za bazen, pas kača.

Pripomočki