250pcs Risanka lastnoročni otrok ime nalepke nepremočljiva kuhinja hladilnik opomnik nalepke za shranjevanje hrane znamke, nalepke

w1519

Nov izdelek

€6.90 €4.20

250pcs 7.6X3cm Risanka lastnoročni otrok ime nalepke nepremočljiva kuhinja hladilnik opomnik nalepke za shranjevanje hrane znamke, nalepke

Imate kakršno koli vprašanje,pls ohraniti sporočilo za nas.

Tehnični Podatki:

Material:Bel Papir

Velikost: 7.6X3cm

Nepremočljiva,dve risanka modelov za izbiro

Obstaja 6 Variante v eno Roll.

Package Vključeni:250pcs vsako roll

Ne si ga sovražim, ko ne morete najti kar iščete za?Vse, kar je lepo shranjene v zaprtih posodah, vendar je zložene gor, tako da ne vem, kje je to?Tukaj je odlična rešitev: z Uporabo odbor nalepke nalepke , vaš dom bo tako organizirano in eleganten.Mi vsi radi, da so organizirani doma in seveda, da je videti dobro preveč.Vsakdo ima rad stvari, tidily shranjena proč, ampak označevanje teh posod je ključnega pomena za dobro in uspešno organizacijo.

SLIKE:

KUPEC, KI SE GLASI:

1. Elemente, ki bodo preverjene in pakirani dobro, preden smo jih poslal, da poskrbite, da naše stranke prejmejo, v dobrem stanju;

2. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus brez sledenje podatkov posodobitev po odhodu iz Kitajske, če potrebujete informacije o sledenju ali potrebujete izdelki prihajajo v času, pls chooce drugi način dostave.

3. dostava čas, prosimo, ocene delievery čas, ki je prikazan na strani, ko si izberete način dostave in pusti več časa za to, ker nekaj ne more nadzor na način, ki bo lahko povzroči zamudo.

4. Če se vam še vedno ni dobil parcelo in kupec zaščito čas bo konec, prosimo, fell prosimo, da nas kontaktirate, da se meri čas, to je bolj pomembno za vas.

5. Če vaše naročilo nujno ali Če potrebujete hiter način, ki jih express, kot so DHL, UPS EMS prosimo, da nas kontaktirate.

6.prosim, pustite sporočilo, da nam poveste, stranka datum, Če boste potrebovali paket nujno , potem bomo lahko analizirali, če bodo prišli v čas in dala nasvet.

SAVDSKA ARABIJA KUPCI, ki se GLASI: ladijski čas, da Savdska Arabija običajno traja približno 30 do 50 dni ,zato prosim, pusti več časa čakati na parceli, ko bo red.ali lahko izberete hiter način, kot Aramex express, o ladijski promet pristojbina se lahko obrnete na nas.

POVRATNE informacije:

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, prosim, pustite "Pozitivni Feedback" in "5 kot Nalašč Zvezde", ko bi prejel in bomo naredili enako za vas.Hvala vnaprej!

2. Če je pošiljka poškodovana, če vi zaslužiti to, prosimo, obrnite na nas pred pusti negtive povratne informacije.

3. Vsaka druga vprašanja, vas prosimo, da nas kontaktirate.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Starost: >3 LET
  • Številka Modela: 8059-08
  • Oblika: Srce, star pravokotnik
  • Material: Papir

Oznake: xs max iver primeru.

Pripomočki