Sonce Odtenek Jadro Insectproof UV Block Baldahin Tenda Vrtna Rastlina Odtenek Neto Zajema Vrtnarske Insektov-dokazilo Odtenek Neto Pergola Strehe

w151734

Nov izdelek

€9.58 €6.99

Značilnosti:

1. Visoko kakovostnega materiala: Izdelana iz visoko kakovostnih netkane tkanine.Ti sončniki lahko blokira škodljivimi UV žarki, vodenje vas kul in zdravo v vroče poletje.Tendo lahko zaščitite svoje otroke, cvetja, rastlin in avtomobilov iz neposredni sončni svetlobi in težkih dež

2. Zračno propustno vlakno: Ti dežnik jadra so izdelani z visoko prepustnost tkanine, ki lahko pustite, hladen vetrič in svetlobe skozi, tako, da se dosežejo boljše prezračevanje in udoben prostor.Strehe omogoča tudi deževnice, da gredo skozi, tako da ni kopičenje vode v deževne dni (torej, ni vodotesna).

3. Enostaven za namestitev: Vsak kotu dežnik jadro ima trajne nerjaveče jeklo O-tesnilo.Opremljen z poliester vrv, enostaven za namestitev in ne razstavljajte, lahka teža, enostavno krat in izvajanje, samo uporabite vrv za povezavo odtenek jadro O-tesnila na vaše strukture.Senčenja krpo enostavno čiščenje z nevtralnim čistilom in vodo, je odpornost proti bledenju, ne bo madež in trganje.

4. Idealna uporaba: Zunanji odtenek jadra se lahko uporablja v številnih priložnostih: terase, zelenice, vrtovi, dvorišča, bazen, žar področjih, ribniki, vrata, verande, pergola, dovoznih poti, krovi, dvorišča, parke, nadstreškov za vozila ali katere koli druge zunanje površine, Da se zagotovi hlad poleti.

5. Sončna jadra so strokovnjaki na dež/vetrne zaščite.V primerjavi z vrtni dežniki, ki jih lahko zagotovijo večje odtenek območje, in so cenejše in bolj trajen kot vrtni dežniki; prosimo, namestite sončniki ob določeni nagiba, da bi Deževnice tokov nadaljnji je, glede na gibanje sonca, da bi povečali senci prostora in časa, skozi ves dan.

Specifikacija:

Material: netkane tkanine

Oblika: pravokotnik

Nepremočljiva: Št.

Proizvod velikost(cca.): 2*1.6 m/78.74*62.99 v; 4*1.6 m/157.48*62.99 v

Seznam Vsebine:

1*Senčenje Jadro

1*Vrv (8 metrov)

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Senčenje Jadro
  • Jadro Materiala: Drugo
  • Jadro Je Končna: Drugo

Oznake: Pergola, ponjav, nepremočljiva, zavetje, baldahin za swing, aluminij pergola, jadro odtenek trikotnik, strehe ponjav, vrt suncobran, črto oblačila žice, neto odtenek.

Mnenja in ocene

Tltakimovaa
2021-04-14
5/5
Shipping fast. Thin awning. With a strong wind, I'm afraid it will break. True, the price corresponds.

Pripomočki