24 Barv Majhen Kozarec Semena Kroglice Komplet Z Elastično vrvico Nakit Ponija Obrti Kroglice DIY Ogrlica, Zapestnice, ki v a Škatla za Shranjevanje

w151454

Nov izdelek

€10.80 €7.56

Količina In Velikost:2 mm kit je 7200pcs majhnega semena, biseri vključujejo 24 barve in vsaka barva ima 300 kosov,3 mm kit je 4800pcs majhnega semena, biseri vključujejo 24 barve in vsaka barva ima 200 kosov,4 mm kit je 1920pcs majhnega semena, biseri vključujejo 24 barve in vsaka barva ima 80 kosov.Vsebuje dve 0,8 mm jasno zapestnica strune za DIY nakit in zapestnico odločitev.Luknjo je 1mm.Stekla ponija kroglice v različnih barvah so super za navdih ustvarjalnosti.

Premium Materialov:Plovila, steklene kroglice za nakit, ki je dobro narejen: trajne & čvrsta,gladka površina, svetleči lesk, nepremočljiv & enostavno ne izginja, ni enostavno, da bi prekinil.Obliko in velikost svetlo obarvano kroglice niso popolnoma enaki.Ustvarite lahko več slog za vaš izdelek.

Visoko kakovost embalaže: Vsake barvne kroglice so postavljeni v ločen prostor plastična škatla za shranjevanje, zato je primerna za vas, da shranite in sprejeti različne barvne kroglice in jih lahko naredite kroglice prevozov bolj urejeno.

Široko Uporabo: lahko DIY nekaj omamljanje ročno izdelana darila.Odlično beading dobav, da na strani za različne projekte, kot so vezenje, uhani, ogrlice, DIY projektov in tako naprej.Kroglice se lahko v kombinaciji z drugimi slog kroglice če želite dodati vizualni obresti.

Najboljše Darilo Izbira: Beading starter kit, ki je veliko darilo za odrasle,teen, ženske.Bi ti nakit komplet za Dan otroka, Rojstni dan, Počitnice, Božič dan, Obletnico in zabavno stranka uslug.Obvestilo: Zaradi svetlobe, ki niso enaki, barve izdelka je lahko kaže nekoliko drugačen in bi se morali otroci igrajo v okviru skrbi za odrasle.

  • Številka Modela: TUMIZHU24
  • Postavka Vrsta: Biseri
  • Fine ali Moda: Moda
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Kovina Tip: Noben
  • Postavka Obliko: Okroglo Obliko
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: elektron kit, jedro češka steklene kroglice, kovinski časopis stojalo, studded zapestnico, zaradi česar kit, model borovih, chrysoprase gem, noge set, plovila set, tie native american, diy kit radio.

Pripomočki