10/30pcs Umetno Cvetje Krizanteme Ročno DIY Garland Scrapbooking Obrti Poročno Dekoracijo Doma Pribor

w150782

Nov izdelek

€0.99 €0.49

Postavka Opis:

Velikost:4.5 cm

Material : Svila cvetje

Pogoj : 100% čisto nov, visoko kakovost

Barva : Kot prikazano na sliki.

Visoko kvaliteten material : Eko-prijazne plastike, nestrupen in brez vonja, 100% varnosti s certifikatom.Naravnih in svežih barv, okolju prijazna in elegantno, nikoli ne wilt, enostaven za nego, lahko vzdržijo nevihte in vroče sonce.

Lepo dekoracijo: žive rože in trave v živahnih barvah in lushness.Ti se lahko uporabljajo za dekoriranje vrtovi, poroke, zabave, windowsills, pisarne in več.Pripeljite svoje življenjsko okolje za življenje.

Toplota, mraz, UV zaščitena, nikoli ne zbledi, ni vode ali obrezovanje potrebno; iz plastike, redno čiščenje je priporočljivo, samo obrišite s suho krpo.

O barvna razlika.

Naše slike so sprejeti s strani lastnika z močnejšimi fotoaparatom v naravi, kolikor je to mogoče obnoviti prave barve izdelka.Nekatere slike izdelkov so lahko zaradi fotografiranja svetlobe, streljanje ozadju, ter spremljati razlike, barve, slike, je neizogibno malo drugačen od prava stvar.

O pomanjkljivostih.

Večina naših izdelkov so ročno izdelani, ne morejo doseči mehanske, digitalni standardi, je neizogibno, da se posamezni izdelki so subtilno napake.Nekateri cvetovi so ročno vstavi, če je bil promet stisnemo, ali nepravilno uporabljajo v gradbeništvu, cvetlice, bo moral posameznik padel, je normalen pojav, ni problema glede kakovosti, vas prosimo, težave roke vstavi nazaj v prvotni položaj na linijo, če je potrebno, s pomočjo termoplastična lepila so lahko prilepljene.Cvetje, če stisnemo deformacije, uporabite sušilnik za lase ali vroče pare za obnovitev cvet obliko, nekatere rože se lahko uporablja za vrtenje venčni način.

O velikosti.

Naši izdelki so ročno meri, neizogibno je, da zaradi različnih metod merjenja, tam se bo določen znesek napake.Posebni izdelki, ročno merjenje je še težje nadzorovati kot cvet glave proizvaja, velikost cvet glave širi ni isto, rezultati meritev so zagotovo ni isto, posamezni cvet glave, stisnemo, rezultati meritev bodo tudi drugačen.Ko merimo, bomo vzeli povprečno vrednost metoda za nadzor napak na minimum.

  • Material: Svila
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Slog: Cvet
  • cvet slog: cvetna glava
  • Priložnosti: Poroka
  • Razvrstitev: Umetno Cvetje
  • Vrsta: Gerbera

Oznake: artifici cvet, holand doma dekor, dekor cvet, umetni garland, soba dekoracijo pribor letnik, cvet garland, stamen, umetni dekor, cvetje neveste, padec garland.

Mnenja in ocene

Darij Mal
2021-06-15
5/5
I love them because they're lucky.
Deesefay
2021-06-15
5/5
I like that a lot.

Pripomočki