Original AKKO 3061 Reon RGB 61 Tipke Mehanska Tipkovnica Brezžična tehnologija bluetooth 5.0 Tip-C Gateron Stikalo PBT Keycap Gaming Tipkovnica

w14946

Nov izdelek

€103.83 €71.64

Paket Je Vključeno:

- 1 x 61 Mehanske tipke na tipkovnici

- 4 x Dodatna keycaps

- 1 x Tip C do USB podatkovni kabel

- 1 x Prahu kritje

- 1 x Ključ puller

- 1 x Uporabniški priročnik

Blagovne znamke: AKKO

Model: 3061 Neon

Ime: Akko 3061 Neon RGB bluetooth mehanske tipkovnice

Barva: Vijolična

Način povezave: Podporo bluetooth 5.0 brezžične povezave / USB Tip-C žično povezavo

Število tipke: 61 tipk

Preklop vrsta: Gateron Rumena / Zelena / Oranžna / Roza / Belo Stikalo

Stikalo življenje: Približno 50 milijonov kliknite

Keycap materiala: 85% PBT

Keycap proces: Dva-brizganje barve

Keycap tip: ČEŠNJA profil

Vmesnik: Snemljiv Tip-C vmesnik

Zmogljivost baterije: 1800mAh

Multimedijske tipke za bližnjice: Podporo

Makro opredelitev: Podporo

Barva ozadja: O 16.8 milijona barv RGB osvetlitev, 10 vrst svetlobne učinke

N-Ključ: Podporo

Stopnja donosa: 1000Hz

Velikost: O 292*101*37 mm

Teža: O 500g

Sistem za podporo: Za MAC OS serija / Windows / Linux (nekateri sistemi podpirajo le vhod in ne podpira posebne funkcije bližnjic)

Značilnosti:

◆ Gateron stikalo (imenovano tudi G stikalo) je povprečna življenjska doba 50 milijonov klikov na posamezno stikalo, ki vam lahko z zabavno in dolgotrajne izkušnje.

◆ RGB osvetlitev ozadja.Tipkovnica je približno 16.8 milijona barv osvetlitev, več kot 10 vrstami ozadja učinki, ki se lahko prilagodi in jo podpira tudi prilagajanje.Nastavite lahko svoj ozadja, da dodate barvo za življenje

◆ Se lahko uporablja v več različnih naprav in je univerzalno za več sistemov.Tipkovnico lahko zapomniti 3 naprave bluetooth, in podpira namizni računalniki, prenosni računalniki in mobilni telefoni in tablični računalniki.S pomočjo tipk za bližnjice, lahko hitro preklopite med napravami.

◆ bluetooth 5.0 prenos, stabilen in zanesljiv.Po povezavi bluetooth 5.0 prenos tehnologije, je bolj stabilen in zanesljiv kot bluetooth 3.0 prenos in poraba energije je manjša tudi.

◆ Kompaktna tipkovnica.Ko sprejme 60% načrtovalska in kompaktno telo z dolžino približno 11.5 cm, ki ne zavzamejo prostora.To je tudi prenosna vhodno napravo za vas, da dajo na vaš računalnik vrečko.

◆ Veliko zmogljivosti za litijeve baterije traja dolgo časa.Tipkovnica ima vgrajena litijeva baterija 1800mAh.Izklopite osvetlitev ozadja vam lahko z okoli 90 ur življenjska doba baterije, in vklopite osvetlitev ozadja lahko zagotovi približno 12 ur trajanja baterije, po vsakem polno polnjenje.

◆ Ločeno tipkovnico in podatkovni kabel.Uporabite Tip-C vmesnik, snemljiv oblikovanje tipkovnico in podatkovni kabel, enostaven za uporabo, enostavno razstaviti in sestaviti, tudi podporo Tip-C Tip-C vmesnik kabel

◆ Meri PBT keycaps, udoben občutek.Da bi zagotovili boljši občutek, smo izberite PBT keycaps s približno 85% PBT vsebine.Površina je suha in ne enostaven za zdrs, ki vam daje udobno dotik občutek.

◆ Vse tipke, brez konfliktov in hiter odziv.Vse tipke so brez konfliktov, milisekund vhod, milisekund odziv, hiter vnos hkrati gumb tudi odgovarja hitro, brez konfliktov.

◆ Tipkovnica podpira full-tipka macro programiranje, in nastavite lahko igra glavnik, da se shranijo v tipke, da vam pomaga sprožiti spretnosti z eno tipko in zmagal z enim klikom.

◆Bogate multimedijske funkcije tipke, da delovanje lažje.Kompaktna velikost ne da bi izgubili svojo bogato funkcije.Lahko uporabite tipko Fn, kombinacija, da prilagodite glasnost ali odprite kalkulator, ki bo vaše delovanje lažje in hitreje

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo je treba vložiti v 15 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora biti zaključen v 15 dneh.

{infomodule}

Postavka so dobavljeni v roku 5 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se,prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

Vrnitev:

Če element DOA(Dead Prihoda),Kupci Lahko vrnete v 14 Dneh,Smo bo Zamenjal z Novo postavko ko bomo prejeli DOA element.Obrnite se na nas, Preden boste poslali element nazaj

Garancija:

Vse element, ki Prihaja z Osnovno 3 Mesec Prodajalci Garancijo,če je postavka napako v 3 Mesecu,vam Bomo ponudili zamenjavo withour dodatno Polnilnik(vključno ladijski promet pristojbina)Po tem, ko smo Prejme Okvarjenega izdelka.

Če element v Okvari po 3 Mesecu,se Kupci še vedno lahko pošljete nazaj,Bomo v stik z dobaviteljem ali Fabrika za Garancijo.Kupci Morda Morali plačati za Ladijski promet pristojbina Za ponovno pošlje nadomesti element.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

  • Jezik: angleščina
  • Certificiranje: CE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Feker
  • Uporaba: Namizje
  • Delovanje Slog: Mehanski
  • Vrsta: Brezžična
  • Tipkovnica Standard: 63 Tipke

Oznake: akko tipkovnico, gateron optičnih vlaken, brezžična tipkovnica, po meri tipke na tipkovnici, ostali zapestje, akko keycap, cherry mx stikalo, prilagoditev bluetooth, keycap smole, keycap.

Pripomočki