BRP Motor popravilo kit

w149082

Nov izdelek

€504.60

Pakiranje

1.Ne da kupiti, če ga ne potrdi, lahko uporabite jih, vprašajte nas za podrobnejše sliki, da preverite, če so prilegajo. 2.Boste prejeli element, enako kot slike.morda nekaj razlika na barvo svetlobe, ki med snemanjem. 3.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno.To pomeni, da je ladjar zaračuna te provizije od vas, če želite, da se predmeti.In mi ne bo nadomestila, če kupec ne prejme paket, kot zavrnitev plačati te stroške.

Plačilo in Dostava

Mi lahko sprejmete Alipay /Paypal /Western Union.Mi lahko dostava po EMS /DHL /www.branka.si Standardna Dostava /ePacket /China post, itd....Bomo v skladu z zahtevo kupca, da izbere drugačen način prevoza.Številko za Sledenje bodo poslali, da vas po vaše naročilo je bilo poslano.Lahko sledenje vašega naročila na spletni strani.V dobavni rok je običajno okoli 7 - 35 delovnih dni, da pridejo.Vendar ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče, zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate.

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Element Teža: 20kg

Oznake: blazine brp 800, brp, brp sea doo, lahko sem ryker, lahko sem majica, bm 800, can am spyder, brp deli garancija, pad brp 800, brp deli iskanje.

Pripomočki