Za Jeep Renegade Magnetna Privlačnost Avto Sunshield Okno Gaza Dežnik Očesa Kritje Zložljive Dodatki

w148844

Nov izdelek

€34.43 €24.10

Za Jeep Renegade 2015 Magnetna Privlačnost Avto Sunshield Okno Gaza Dežnik Očesa Kritje Zložljive Dodatki

Opis Izdelka:

1、ime Izdelka:Odtenek Zavese 2、Barve:Sliko corol 3、Količina izbor:2pcs spredaj / 2pcs Zadaj / 4pcs spredaj in zadaj / 7pcs 4、Uporablja Model:Za Jeep Renegade 2015 5、Materiala:iz Nerjavečega jekla in odprtinami 6、mesto montaže:okno Avtomobila 7、100% čisto nov 8、Funkcija: (1)Blokiranje močno ultravijolično sevanje poletje, sonce, vendar ne ovira pogleda, ne vplivajo na vaš pogled na lepo pokrajino zunaj avtomobila. (2)Aanytime, kjerkoli, lahko namestite in zbiranje kot želite. (3)Učinkovito blok toplote, vzdrževati ravnotežje klimatske naprave v avtu, zmanjšali porabo goriva, ki jih povzročajo klimatske naprave. (4)Razstaviti, brez orodja (5)Zaščititi vaš dojenček od zadaj ali s strani okna soncem in bleščanju hkrati pa ohranja voznik prepoznavnost (6)Uporabo na sprednji in zadnji strani windows blokira sonce (7)Ti sonce odtenki obdržite svoj kul avto in podaljšuje življenjsko dobo vaših avtomobilov notranje zadeve za preprečitev škode, sonca, kot tudi delujejo kot ovira ustaviti sonce dobili v vaš otrok ali potnikov (8)Za avtomobile z usnjenimi sedeži to lahko prepreči pridobivanje vroče in gorenja vas, ko sedite na njih.To je nameščen & hitro in enostavno odstranite vaše okno

***Nasvet***

1、priporočljivo je, da zahteva naročnik storitve pred nakupom, ali je ta izdelek je primerna za vaš model. 2、Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 3、Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje. 4、bodo Naši izdelki prestati strogo inšpekcijski pregled pred odpremo, da se zagotovi, da ni problem v kakovosti.Nakup z zaupanjem.Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas in pomagali vam bomo rešiti vsa vprašanja, kakor hitro je mogoče.

  • Material: Jekla Strani + Gaza Očesa
  • Uporablja model: za Jeep Renegade
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: jeep tshirt, jeep wrangler, avto sunshad, jeep renegade sonce odtenek, gole magnetni, sončni odtenek avto, avto zavese, magnetni auto dežnik, jeep renegade linija žarometov, film okno.

Mnenja in ocene

Epifanov0921
2021-05-03
5/5
Parfait, merci, s'adapte parfaitement

Pripomočki