6Pcs Nastavljiv Kapljično Namakanje Rastlin Razpršilnik Vode Avtomatsko Zalivanje Drippers Napravo Sistem Zaprtih Gospodinjski#25

w148673

Nov izdelek

€6.08 €3.04

6Pcs Rastlin Razpršilnik Vode Avtomatsko Zalivanje Nastavljiv Kapljično Namakanje Naprava

MKT_XYO Funkcija:

Self-zalivanje sond, ki so preprost in učinkovit način za vodne rastline med počitnicami.

Samo potopite jih v vodo za nekaj minut za pripravo nasvet, nato pa vstavite sondo v zemljo lončnica in kraj koncih cevi v bližnjem bazenu.

Voda pritekala počasi skozi keramični cone, zalivanje rastlin, ki se samodejno, brez nastavitev časovnika, in brez skrbi elektronsko napravo vklopite, ko zapustite.

Ta visoko kakovostnih Evropskih design, z uporabo Kitajski rastlin pitne vode, brez moči, samodejno ohranja tleh posajenih rastlin na optimalno raven vlage.Pri uporabi spike, preprosto izpolnite keramični cone z vodo, pokrijemo in ga potisnite v tla.

Nato kraj dobave cev v bližini ponora.

Zdaj bo lahko črpa vodo v lonec tovarne potrebe.Ko voda v glino membrana je pri vdihavanju, v suho zemljo, bo imela vakuumu vdihavati več vode skozi dobavno cev.

To je odlična izbira za zalivanje zaprtih prostorih obrata.To je kot nalašč za tiste, ki potujejo in si želijo, da poskrbite, da so njihove rastline, ki so pravilno zalivati.Veliko planter bo potrebna dva ali več rastlin fontane.

Specifikacije :

Material: PVC Barva: modra, zelena Eno velikost:16X3cm

Seznam izdelkov:

6PC Kapljično namakanje.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Plastični

Oznake: preprost sistem, zalivanje, kapljično namakanje trak, auto drip, ajustable kapljično zalivanje, kotel nadzor, 12pcs zalivanje konice, drip irrigation dripper, komplet nvr, dripper, seks trupa.

Pripomočki