Silikonski Pladenj za Plesni Smole,Smole Litje Plesni z Nadgradnjo Leseno Dno Podporo,Veliko Smolo Kalupov za DIY Pladenj

w147960

Nov izdelek

€16.09 €8.21

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Silikonski Pladenj za Plesni Smole,Smole Litje Plesni z Nadgradnjo Leseno Dno Podporo,Veliko Smolo Kalupov za DIY Pladenj

1. Prilagodljiv&Trajne&Večkratno uporabo Kakovostnega Silikona -- iščete dobro pladenj plesni smolo, da je lepa smolo pladenj ali dekoracijo deli?Naš plesni za smolo litje so z varne in trajne čistega silicija za zahtevnejše tehnike,ki lahko prenese temperature od -67Fahrenheit ~428Fahrenheit čvrsta,prožna in dovolj debela, da bi si upal DIY vse svoje edinstvene smolo umetnosti za veliko krat brez popačenja.

2. Nadgradnjo Leseno Dno Podporo VS Mrežo Znamke Silikonsko Plesni -- Naše silikonske kalupe za epoksi smolo, ki bo prišel s 7 lesenih plošč za spodnji podporo.NI mrežo znamk iz dna podpora v primerjavi z mrežo znamke plesni na trgu.Boste dobili svoj končal umetnosti gladke in sijoče za leseno podporo.Znebiti neenakomeren in mrežo znamke,s smolo plesni, DIY svojo lepo sijoče pladnji!

3. Združljivost z Različnimi Casting Material - smole pladenj plesen je združljiv z večino smolami ali drugimi materiali za ulivanje,e.g.epoksi smol, epoksi jasno smolo, UV smol,betona, polimera gline, voska, mila, sveče, akril barve,itd.Ustvarjalnost!Dodate lahko posušeno cvetje,nalepke,drugi osebki,itd v vašo Pladnji.Pick materialov in bling, da gredo v njih,je kot nalašč za to, kar si želijo.

4. Velika Velikost, ki ustreza Vašim Potrebam -Če vas skrbi, da ne bi našli pladenj, ki je dovolj velik za zabavo vaš gost,z več sadja, potem pa na srečo,boste našli tukaj.Naša velika silikonsko plesni so debele in velike,ki omogočajo, da držite pribl 17 oz smolo,ki je dovolj velika, da bi zadovoljili vaše potrebe, da DIY sparkly pladenj ali drugi okraski za dom in pisarno.Velikost:dolžina:11in,širina:7.5 v notranjosti deepth:0.75 leta.Predstavljajte si, da vaš prijatelj je izraz, ko je popoldanski čaj iz edinstvene pladenj, ki jih sami.Bodo pohvale svoj ustvarjalni talent!

5. Enostavno Demold/Release - silikonske smole plesni je dobra za sprostitev in bleščečo notranjost,ki naredi vašo smolo umetnosti enostavno toout in demold po popolnoma pozdraviti in zmanjšuje potrebo za zmanjšanje nazaj in poljski.Pridobivanje smole za javnost epoksi smolo plesni brez zajemanje po zdravljenju,bi nekako izbira za vse smolo uporabnika ali začetnik!Toplo nasveti:prepričajte se, da je miza je ravno in ni nagnjena za preprečevanje smolo teče prehitro in bi končal smolo, ki je nepopolna.

Barva:bela

Material:silikagel

Velikost:29.5 x 20.5 x 3 cm

Vsebina Paketa:

1 * Silikonsko Plesni Pladenj

1 Nastavite * Leseno Dno Podporo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: xr ios13 jack adapter.

Pripomočki