Self-ogrevanje Kolena Podporo Naramnicami, Magnetno Terapijo Turmalin Kneepad Turmalin Pasu Kolena Massager Pad Kolena Rokav Zdravstvenega Varstva

w147825

Nov izdelek

€8.94 €5.37

Self-ogrevanje Kolena Podporo Naramnicami, Magnetno Terapijo Turmalin Kneepad Turmalin Pasu Kolena Massager Pad Kolena Rokav Zdravstvenega Varstva

Značilnosti

1. Sprejme dihanje in vlage wicking tkanine, udoben in prijazen do kože za vse sezone dolgo časa rabo, ne bo povzroča draženje kože.

2. Self-ogrevanje turmalin delcev, ki bo za javnost na toploto, ko se dotaknete kožo, učinkovito pomaga izboljšati mikro obtok in spodbujajo krvni obtok, za mišično sprostitev in lajšanje bolečin.

3. Nastavljiv kavljem in zanke tipa zapiralo, ki ga trakov lahko zaviti kolena roundly z izboljšano učinek segrevanja, lahko hitro sproščanje ali blizu in prilagodite namestitev za obleko za po meri fit.

4. Lahko se uporabljajo za lajšanje fizično lokalni utrujenost in bolečine, ki so primerni za ljudi, ki trpijo okorelost sklepov ali mišic, bolečine zaradi težkega dela, slabo vreme, nepravilne drže ali nepravilne šport, dobra izbira za vaš starši, prijatelji ali sami.

Opozorila

To je PREPOVEDANO, da se smejo uporabljati ljudje, ki so noseče, ki so nagnjeni k krvavijo, ki trpijo zaradi malignancies, visoka vročina, zlom, kožne poškodbe, hude hipertenzije.

Specifikacije

Pogoj: 100% Čisto Nov & Visoke Kakovosti

Material: Dihanje Tkanine + Turmalin

Barva: Črna(Kot Je Prikazano Sliko)

Turmalin Delcev Premer: 3 mm

Turmalin Delcev Razdalja Med: 2 mm

Naramnicami, Velikost: 75*23 cm

Opomba:

Prosimo, počakajte nekaj odstopanja zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da vas ne moti, da pred nakupom.

Barva dejanski element, ki lahko nekoliko razlikujejo od slike, ki zaradi različnih zaslonih in nastavitve zaslona.

Hvala za vaše razumevanje!

Paket Je Vključeno:

1* Turmalin Self-ogrevanje Kolena Podporo Naramnicami

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Dihanje Tkanine + Turmalin
  • Uporaba: Noge
  • Številka Modela: Turmalin Self-ogrevanje Kolena Podporo Naramnicami
  • Učinek: Kosti Za Nego
  • Blagovna Znamka: Hailicare
  • Postavka Vrsta: Oklepaji & Podpira

Oznake: magnetic therapy balls, hailicare držo, moški turmalin, za zdravje, bolečine v kolenu, noge massag, noge blazino, zrak stiskanje nog massager masaža, skrb za zdravje, 8tb hdd.

Pripomočki